pendik escort bayan
ak

Gürün Çamlıca Göleti Kamulaştırma İşlemleri Başlıyor

06.09.2017 - 12:13, Güncelleme: 06.09.2017 - 12:13
 

Gürün Çamlıca Göleti Kamulaştırma İşlemleri Başlıyor

SİVAS (AA) - Gürün Çamlıca Göleti için gerekli kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Gürün Çamlıca Göleti için gerekli kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Gürün Çamlıca Göleti Projesinde gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla hazırlanan "kamu yararı kararı"na Bakan Veysel Eroğlu tarafından "olur" verildi. Alınan bakanlık "oluru" ile gölet için gerekli kamulaştırma işlemlerine başlanacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gürün Çamlıca Göleti’nin hizmete açılmasıyla 570 dekar araziye su temin edileceğini kaydederek, böylece yöredeki çiftçilerin daha fazla gelir elde edeceklerini ifade etti.
SİVAS (AA) - Gürün Çamlıca Göleti için gerekli kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Gürün Çamlıca Göleti için gerekli kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Gürün Çamlıca Göleti Projesinde gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla hazırlanan "kamu yararı kararı"na Bakan Veysel Eroğlu tarafından "olur" verildi.

Alınan bakanlık "oluru" ile gölet için gerekli kamulaştırma işlemlerine başlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gürün Çamlıca Göleti’nin hizmete açılmasıyla 570 dekar araziye su temin edileceğini kaydederek, böylece yöredeki çiftçilerin daha fazla gelir elde edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.