pendik escort bayan
ak

Gürün Belediyesi Tohma Çayı'nı Temizledi

23.02.2018 - 17:18, Güncelleme: 23.02.2018 - 17:18
 

Gürün Belediyesi Tohma Çayı'nı Temizledi

SİVAS (AA) - Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinden geçen Tohma Çayı'nı temizledi.Su seviyesinin düşmesiyle birlikte çay...

SİVAS (AA) - Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinden geçen Tohma Çayı'nı temizledi.Su seviyesinin düşmesiyle birlikte çay içerisinde biriken, bununla birlikte görüntü ve çevre kirliliğine neden olan katı atıklar, belediye ekipleri tarafından iş makineleriyle temizlendi.Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçeyi güzelleştirmek ve yarınlara daha temiz bir Gürün bırakabilmek için çalıştıklarını belirtti.Vatandaşlardan temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını isteyen Başkan Çiftçi, "Ekiplerimiz, Gürün'ün ortasından geçen Tohma Çayı'nı temizleyerek daha güzel bir görünüme kavuşturdu. Hemşehrilerimizden ricamız özellikle çay yataklarına çöp atmamaları ve ilçemizin daha da güzel görünmesi hususunda gerekli duyarlılığı göstermeleridir." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinden geçen Tohma Çayı'nı temizledi.Su seviyesinin düşmesiyle birlikte çay...

SİVAS (AA) - Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinden geçen Tohma Çayı'nı temizledi.

Su seviyesinin düşmesiyle birlikte çay içerisinde biriken, bununla birlikte görüntü ve çevre kirliliğine neden olan katı atıklar, belediye ekipleri tarafından iş makineleriyle temizlendi.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçeyi güzelleştirmek ve yarınlara daha temiz bir Gürün bırakabilmek için çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşlardan temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını isteyen Başkan Çiftçi, "Ekiplerimiz, Gürün'ün ortasından geçen Tohma Çayı'nı temizleyerek daha güzel bir görünüme kavuşturdu. Hemşehrilerimizden ricamız özellikle çay yataklarına çöp atmamaları ve ilçemizin daha da güzel görünmesi hususunda gerekli duyarlılığı göstermeleridir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.