pendik escort bayan
ak

Gürültülü Araç Konvoyuna Ceza Uygulanacak

16.07.2018 - 17:48, Güncelleme: 16.07.2018 - 17:48
 

Gürültülü Araç Konvoyuna Ceza Uygulanacak

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kutlama amaçlı oluşturulan araç konvoyu ile gürültüye yol açanlara ceza uygulanacağı bildirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kutlama amaçlı oluşturulan araç konvoyu ile gürültüye yol açanlara ceza uygulanacağı bildirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte düğün, nişan, asker uğurlama ve çeşitli eğlencelerde oluşturulan konvoy sayılarında son dönemlerde artış meydana geldiğinin gözlemlendiği belirtildi. Bu durumun gürültü kirliliği oluşturduğu ifade edilen açıklamada, özellikle yaşlı, hasta ve bebeği olan vatandaşların çıkan gürültü nedeniyle rahatsız olduğu, ayrıca trafikte aksamalar meydana gelmesi nedeniyle şikayetler oluştuğu aktarıldı. Açıklamada, kamu düzeninin korunması ve toplumun huzur içerisinde yaşamını sürdürmesi amacıyla bu konuda bazı tedbirler alındığı dile getirilerek, şunlar kaydedildi:"Seyir halindeki araçlardan sarkan veya klakson çalan, egzoz patlatan, maytapla ya da bağırarak gürültü yapan, trafiği olumsuz etkileyen, kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde trafik ihlalinde bulunan vatandaşlarımız, trafik ekiplerince kamera çekimiyle tespit edilerek 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerince haklarında cezai işlem uygulanacaktır."
SİVAS (AA) - Sivas'ta, kutlama amaçlı oluşturulan araç konvoyu ile gürültüye yol açanlara ceza uygulanacağı bildirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kutlama amaçlı oluşturulan araç konvoyu ile gürültüye yol açanlara ceza uygulanacağı bildirildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte düğün, nişan, asker uğurlama ve çeşitli eğlencelerde oluşturulan konvoy sayılarında son dönemlerde artış meydana geldiğinin gözlemlendiği belirtildi.

Bu durumun gürültü kirliliği oluşturduğu ifade edilen açıklamada, özellikle yaşlı, hasta ve bebeği olan vatandaşların çıkan gürültü nedeniyle rahatsız olduğu, ayrıca trafikte aksamalar meydana gelmesi nedeniyle şikayetler oluştuğu aktarıldı.

Açıklamada, kamu düzeninin korunması ve toplumun huzur içerisinde yaşamını sürdürmesi amacıyla bu konuda bazı tedbirler alındığı dile getirilerek, şunlar kaydedildi:

"Seyir halindeki araçlardan sarkan veya klakson çalan, egzoz patlatan, maytapla ya da bağırarak gürültü yapan, trafiği olumsuz etkileyen, kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde trafik ihlalinde bulunan vatandaşlarımız, trafik ekiplerince kamera çekimiyle tespit edilerek 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerince haklarında cezai işlem uygulanacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.