pendik escort bayan
ak

Güreşte Dünya Şampiyonası Öncesi Son Mesai

04.10.2018 - 09:13, Güncelleme: 04.10.2018 - 09:13
 

Güreşte Dünya Şampiyonası Öncesi Son Mesai

- Serbest Güreş Milli Takımı, Macaristan'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesi son hazırlık kampını Ankara'da gerçekleştiriyor

ANKARA (AA) - Serbest Güreş Milli Takımı, Dünya Şampiyonası öncesi son kampını Ankara'da yapıyor. Azerbaycan ile Bakü'de ikili kamp yaptıktan sonra Belarus'ta turnuvaya katılan Serbest Milli Takımı, son eksiklerini gidermek için çalışmalarını Ankara'da sürdürüyor.Elmadağ'da 1 Ekim'de kampa giren milli güreşçiler, çalışmalarını teknik direktör İshak İlbayhanov yönetiminde gerçekleştiriyor.Fenerbahçe'nin Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde özel kamp yapan Taha Akgül ve Soner Demirtaş da Elmadağ kampında yer alıyor.Serbest güreşçiler, hazırlıklarını Dünya Şampiyonası'na kadar Ankara'da sürdürecek. Dünya Güreş Şampiyonası, 20-28 Ekim tarihlerinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenecek.
- Serbest Güreş Milli Takımı, Macaristan'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesi son hazırlık kampını Ankara'da gerçekleştiriyor


ANKARA (AA) - Serbest Güreş Milli Takımı, Dünya Şampiyonası öncesi son kampını Ankara'da yapıyor.

Azerbaycan ile Bakü'de ikili kamp yaptıktan sonra Belarus'ta turnuvaya katılan Serbest Milli Takımı, son eksiklerini gidermek için çalışmalarını Ankara'da sürdürüyor.

Elmadağ'da 1 Ekim'de kampa giren milli güreşçiler, çalışmalarını teknik direktör İshak İlbayhanov yönetiminde gerçekleştiriyor.

Fenerbahçe'nin Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde özel kamp yapan Taha Akgül ve Soner Demirtaş da Elmadağ kampında yer alıyor.

Serbest güreşçiler, hazırlıklarını Dünya Şampiyonası'na kadar Ankara'da sürdürecek.

Dünya Güreş Şampiyonası, 20-28 Ekim tarihlerinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.