pendik escort bayan
ak

Gürçayır Beldesinde Ücretsiz Kanser Taraması

26.10.2017 - 15:38, Güncelleme: 26.10.2017 - 15:38
 

Gürçayır Beldesinde Ücretsiz Kanser Taraması

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinde ücretsiz kanser taraması yapılıyor. Belde Belediye Başkanı Osman Özkan ve Şarkışla...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinde ücretsiz kanser taraması yapılıyor. Belde Belediye Başkanı Osman Özkan ve Şarkışla Sağlık Müdürü Cihat Özdamar, belde meydanındaki "Pembe Prenses" adlı kanser tarama aracında görev yapan sağlıkçıları ziyaret ederek, vatandaşların ayaklarına gelen bu hizmetten faydalanması gerektiğini söyledi. Aracın 10 gündür Şarkışla'da hizmet verdiğini aktaran Özdamar, "İlçemizde 10 günde 454 kişi kontrolden geçti. Bugün de Gürçayır beldemizde çalışmalara devam ediliyor, yaklaşık 4 saatlik zaman zarfında 17 kişi kontrolden geçti, yarın da Samankaya köyünde vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinde ücretsiz kanser taraması yapılıyor. Belde Belediye Başkanı Osman Özkan ve Şarkışla...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinde ücretsiz kanser taraması yapılıyor.

Belde Belediye Başkanı Osman Özkan ve Şarkışla Sağlık Müdürü Cihat Özdamar, belde meydanındaki "Pembe Prenses" adlı kanser tarama aracında görev yapan sağlıkçıları ziyaret ederek, vatandaşların ayaklarına gelen bu hizmetten faydalanması gerektiğini söyledi.

Aracın 10 gündür Şarkışla'da hizmet verdiğini aktaran Özdamar, "İlçemizde 10 günde 454 kişi kontrolden geçti. Bugün de Gürçayır beldemizde çalışmalara devam ediliyor, yaklaşık 4 saatlik zaman zarfında 17 kişi kontrolden geçti, yarın da Samankaya köyünde vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.