pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gürçayır Beldesi Doğalgaza Kavuşuyor

05.04.2017 - 17:08, Güncelleme: 05.04.2017 - 17:08
 

Gürçayır Beldesi Doğalgaza Kavuşuyor

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesine doğalgaz getirilmesi için protokol imzalandı.Gürçayır Belediyesi'nde, Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesine doğalgaz getirilmesi için protokol imzalandı.Gürçayır Belediyesi'nde, Belediye Başkanı Osman Özkan ile AKSA Doğalgaz Dağıtım AŞ Bölge Müdürü İnan Yıldırım tarafından imzalanan protokolle beldeye bu yıl doğalgazın verilmesi hedefleniyor.Başkan Özkan, beldeye doğalgazın gelecek olmasından dolayı mutluluk yaşadığını ifade ederek, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz başta olmak üzere Sivas Valisi Davut Gül’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Yıldırım ise, beldede doğalgazın bu yıl Kurban Bayramı'nda yakılabileceğini belirtti.Altyapı çalışmalarının başlaması için protokolü imzaladıklarını aktaran Yıldırım, "2017 yılı içerisinde 10 kilometrelik bir yatırım planladık. 2018 yılı sonuna kadar da 35 kilometrelik bir çalışma yapılarak doğalgaz kullanmayan hane kalmayacak." dedi.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesine doğalgaz getirilmesi için protokol imzalandı.Gürçayır Belediyesi'nde, Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesine doğalgaz getirilmesi için protokol imzalandı.

Gürçayır Belediyesi'nde, Belediye Başkanı Osman Özkan ile AKSA Doğalgaz Dağıtım AŞ Bölge Müdürü İnan Yıldırım tarafından imzalanan protokolle beldeye bu yıl doğalgazın verilmesi hedefleniyor.

Başkan Özkan, beldeye doğalgazın gelecek olmasından dolayı mutluluk yaşadığını ifade ederek, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz başta olmak üzere Sivas Valisi Davut Gül’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yıldırım ise, beldede doğalgazın bu yıl Kurban Bayramı'nda yakılabileceğini belirtti.

Altyapı çalışmalarının başlaması için protokolü imzaladıklarını aktaran Yıldırım, "2017 yılı içerisinde 10 kilometrelik bir yatırım planladık. 2018 yılı sonuna kadar da 35 kilometrelik bir çalışma yapılarak doğalgaz kullanmayan hane kalmayacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.