pendik escort bayan
ak

Gürbulak'ta 98 Kilogram Eroin Ele Geçirildi

Spor 18.12.2017 - 10:13, Güncelleme: 18.12.2017 - 10:13
 

Gürbulak'ta 98 Kilogram Eroin Ele Geçirildi

ANKARA (AA) - Gürbulak Gümrük Kapısı'nda bir tırın dorsesinde 98 kilogram eroin ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Gürbulak Gümrük Kapısı'nda bir tırın dorsesinde 98 kilogram eroin ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İran’dan Gürbulak Gümrük Kapısı'na gelen ve boş olduğu beyan edilen bir tır gümrük tescil işlemleri tamamlandıktan sonra sistem tarafından X-Ray taramasına sevk edildi. Gürbulak Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelinin değerlendirmesi sonucu, tır dorsesinin tabanında şüpheli yoğunluk farkı tespit edildi.Yapılan aramada, dorsenin tabanından 106 paket halinde 98 kilogram eroin çıkarıldı. Tır şoförü gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
ANKARA (AA) - Gürbulak Gümrük Kapısı'nda bir tırın dorsesinde 98 kilogram eroin ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Gürbulak Gümrük Kapısı'nda bir tırın dorsesinde 98 kilogram eroin ele geçirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İran’dan Gürbulak Gümrük Kapısı'na gelen ve boş olduğu beyan edilen bir tır gümrük tescil işlemleri tamamlandıktan sonra sistem tarafından X-Ray taramasına sevk edildi.

Gürbulak Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelinin değerlendirmesi sonucu, tır dorsesinin tabanında şüpheli yoğunluk farkı tespit edildi.

Yapılan aramada, dorsenin tabanından 106 paket halinde 98 kilogram eroin çıkarıldı.

Tır şoförü gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.