pendik escort bayan
ak

Gurbette Çalışan İşçilerin Zorlu Ramazan Mesaisi

06.06.2018 - 14:28, Güncelleme: 06.06.2018 - 14:28
 

Gurbette Çalışan İşçilerin Zorlu Ramazan Mesaisi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde Batman'dan gelerek asfaltlama işinde çalışan işçiler, ramazan dolayısıyla hem işlerini, hem ibadetlerini yerine...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde Batman'dan gelerek asfaltlama işinde çalışan işçiler, ramazan dolayısıyla hem işlerini, hem ibadetlerini yerine getiriyor. Batman'dan gelen asfalt işçileri, hava sıcaklığının 30 dereceye kadar yükseldiği Çucuk ilçesinde hem oruç tutuyor, hem de çalışıyor. Mahalle grup yollarında asfaltlama yapan işçiler, bir yandan gurbette sevdiklerinin hasretiyle çalışırken, bir yandan da sıcaklık sebebiyle adeta kaynayan asfaltın sıcaklığıyla mücadele ederek, zor da olsa ibadetlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Batmanlı işçilerden Resul Kamış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor da olsa ekmek parası için çalışmak zorunda olduklarını söyledi. En büyük zorluğun kendileri için gurbette olmak olduğunu kaydeden Kamış, "Dışarıda çalışarak oruç tutmak biraz zorlu ama ekmek parası, yine de çalışıyoruz. Sabah 7.00'de başlayıp akşam 17.00'ye kadar çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. Üç aylık çocuğu olduğunu ve onu 3 aydır görmediğini belirten işçi Veysel Tarhan da şöyle konuştu: "Yazın güneşli olduğu zaman bir de oruçlu olduğumuz zaman bayağı bir zorluk çekiyoruz. Bu işin kolaylığı yok. Özellikle de gurbette çalışmak çok zor. İnsanın eşinden, çocuğundan ve sevdiklerinden uzakta yaşaması gerçekten çok zor. Sadece işin zorluğu değil, hasretlik çekiyoruz, gurbetlik çekiyoruz. Üç aylık bir çocuğum var ve o her gün burnumda tütüyor."
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde Batman'dan gelerek asfaltlama işinde çalışan işçiler, ramazan dolayısıyla hem işlerini, hem ibadetlerini yerine...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde Batman'dan gelerek asfaltlama işinde çalışan işçiler, ramazan dolayısıyla hem işlerini, hem ibadetlerini yerine getiriyor.

Batman'dan gelen asfalt işçileri, hava sıcaklığının 30 dereceye kadar yükseldiği Çucuk ilçesinde hem oruç tutuyor, hem de çalışıyor.

Mahalle grup yollarında asfaltlama yapan işçiler, bir yandan gurbette sevdiklerinin hasretiyle çalışırken, bir yandan da sıcaklık sebebiyle adeta kaynayan asfaltın sıcaklığıyla mücadele ederek, zor da olsa ibadetlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Batmanlı işçilerden Resul Kamış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor da olsa ekmek parası için çalışmak zorunda olduklarını söyledi.

En büyük zorluğun kendileri için gurbette olmak olduğunu kaydeden Kamış, "Dışarıda çalışarak oruç tutmak biraz zorlu ama ekmek parası, yine de çalışıyoruz. Sabah 7.00'de başlayıp akşam 17.00'ye kadar çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Üç aylık çocuğu olduğunu ve onu 3 aydır görmediğini belirten işçi Veysel Tarhan da şöyle konuştu:

"Yazın güneşli olduğu zaman bir de oruçlu olduğumuz zaman bayağı bir zorluk çekiyoruz. Bu işin kolaylığı yok. Özellikle de gurbette çalışmak çok zor. İnsanın eşinden, çocuğundan ve sevdiklerinden uzakta yaşaması gerçekten çok zor. Sadece işin zorluğu değil, hasretlik çekiyoruz, gurbetlik çekiyoruz. Üç aylık bir çocuğum var ve o her gün burnumda tütüyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.