pendik escort bayan
ak

Gurbetçi Vatandaştan Tekerlekli Sandalye Bağışı

10.08.2017 - 15:33, Güncelleme: 10.08.2017 - 15:33
 

Gurbetçi Vatandaştan Tekerlekli Sandalye Bağışı

YOZGAT (AA) - Almanya El Ele Bielefeld Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Sorgun Engelliler Umut Derneği'ne tekerlekli sandalye bağışı...

YOZGAT (AA) - Almanya El Ele Bielefeld Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Sorgun Engelliler Umut Derneği'ne tekerlekli sandalye bağışı yapıldı. Sorgun Engelliler Umut Derneği Başkanı Süleyman Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, El Ele Bielefeld Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Karabel'in her yıl derneklerine bu tip yardımlarda bulunduğunu söyledi. Özdemir, her insanın bir engelli adayı olduğu bilinci içerisinde hareket eden Kardabel'in ve El Ele Bielefeld Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin sadece Sorgun’da değil, tüm Türkiye genelinde böyle yardımlar yaptıklarını ifade ederek, "Sayın Başkanımız bu yılda derneğimize 3 tekerlekli sandalye, 2 yürüme cihazı ve bir adet workers bağışında bulundu. Derneğimiz ve üyelerimiz adına kendisine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Almanya El Ele Bielefeld Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Sorgun Engelliler Umut Derneği'ne tekerlekli sandalye bağışı...

YOZGAT (AA) - Almanya El Ele Bielefeld Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Sorgun Engelliler Umut Derneği'ne tekerlekli sandalye bağışı yapıldı.

Sorgun Engelliler Umut Derneği Başkanı Süleyman Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, El Ele Bielefeld Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Karabel'in her yıl derneklerine bu tip yardımlarda bulunduğunu söyledi.

Özdemir, her insanın bir engelli adayı olduğu bilinci içerisinde hareket eden Kardabel'in ve El Ele Bielefeld Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin sadece Sorgun’da değil, tüm Türkiye genelinde böyle yardımlar yaptıklarını ifade ederek, "Sayın Başkanımız bu yılda derneğimize 3 tekerlekli sandalye, 2 yürüme cihazı ve bir adet workers bağışında bulundu. Derneğimiz ve üyelerimiz adına kendisine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.