pendik escort bayan
ak

Gündem Özetine Ek

22.11.2017 - 00:08, Güncelleme: 22.11.2017 - 00:08
 

Gündem Özetine Ek

- Başbakan Binali Yıldırım, Swissotel The Bosphorus Hotel'de İran Meclis Başkanı Ali Laricani ile görüşecek, Asya Parlamenter Asamblesi 10. Genel Kurulu...

- Başbakan Binali Yıldırım, Swissotel The Bosphorus Hotel'de İran Meclis Başkanı Ali Laricani ile görüşecek, Asya Parlamenter Asamblesi 10. Genel Kurulu katılımcıları onuruna verilecek öğle yemeğine iştirak edecek.- Yıldırım, Davutpaşa Kongre Merkezi'nde Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Yıl Açılışı ve Fahri Doktora Tevcih Töreni ile Hilton Bomonti Otel'de düzenlenecek "Türkiye Ekonomi Zirvesi"ne katılacak.(İstanbul/12.00/12.30/14.00/16.30)
- Başbakan Binali Yıldırım, Swissotel The Bosphorus Hotel'de İran Meclis Başkanı Ali Laricani ile görüşecek, Asya Parlamenter Asamblesi 10. Genel Kurulu...

- Başbakan Binali Yıldırım, Swissotel The Bosphorus Hotel'de İran Meclis Başkanı Ali Laricani ile görüşecek, Asya Parlamenter Asamblesi 10. Genel Kurulu katılımcıları onuruna verilecek öğle yemeğine iştirak edecek.

- Yıldırım, Davutpaşa Kongre Merkezi'nde Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Yıl Açılışı ve Fahri Doktora Tevcih Töreni ile Hilton Bomonti Otel'de düzenlenecek "Türkiye Ekonomi Zirvesi"ne katılacak.

(İstanbul/12.00/12.30/14.00/16.30)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.