pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Tartıştığı Annesini Bıçaklayarak Öldürdü

04.10.2017 - 23:13, Güncelleme: 04.10.2017 - 23:13
 

Güncelleme - Tartıştığı Annesini Bıçaklayarak Öldürdü

Kayseri'de kendisine "iş bul, çalış" diyen annesini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de tartıştığı annesini bıçaklayarak öldüren kişi tutuklandı. İddiaya göre, Sancaktepe Mahallesi'nde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Harun G. (41) ile annesi Gülfidan G. (72) arasında, annenin "iş bul, çalış" demesi üzerine tartışma çıktı. Harun G, tartışma sırasında annesini 40 yerinden bıçakladı. Harun G. daha sonra polisi arayarak kendini ihbar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gülfidan G'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
Kayseri'de kendisine "iş bul, çalış" diyen annesini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de tartıştığı annesini bıçaklayarak öldüren kişi tutuklandı.

İddiaya göre, Sancaktepe Mahallesi'nde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Harun G. (41) ile annesi Gülfidan G. (72) arasında, annenin "iş bul, çalış" demesi üzerine tartışma çıktı.

Harun G, tartışma sırasında annesini 40 yerinden bıçakladı.

Harun G. daha sonra polisi arayarak kendini ihbar etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gülfidan G'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.