pendik escort bayan
ozmenpc.comtr
ak

Güncelleme - Sivas'taki Cinayet

24.11.2018 - 18:38, Güncelleme: 24.11.2018 - 18:38
 

Güncelleme - Sivas'taki Cinayet

Sivas'ta bir kamu kurumuna ait sosyal tesiste 2 mesai arkadaşını öldüren zanlı ile kayınbiraderi tutuklandıADLİ SÜREÇ VE DETAYLAR EKLENDİ

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kamu kurumuna ait sosyal tesiste 2 mesai arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı ile kayınbiraderi tutuklandı.Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi'nin yemekhanesinde çıkan kavga sonrasında 2 arkadaşını pompalı tüfekle vuran A.K. ile olayda kullandığı tüfeği temin ettiği ileri sürülen kayınbiraderi T.Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.Eşiyle yaklaşık bir yıldır ayrı yaşadığı belirtilen zanlının, ifadesinde cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini ileri sürdüğü öğrenildi.Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi'nin yemekhanesinde önceki gece çıkan kavga sonrasında 2 arkadaşını pompalı tüfekle vurduktan sonra kaçan A.K, Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin drone yardımıyla yaptıkları çalışma sonucu Kurt Deresi bölgesinde arazide yakalanmış, A.K'nin ifadeleri doğrultusunda tüfeği temin ettiği öne sürülen kayınbiraderi T.Ç. de ikamet ettiği Şarkışla ilçesinde gözaltına alınmıştı.
Sivas'ta bir kamu kurumuna ait sosyal tesiste 2 mesai arkadaşını öldüren zanlı ile kayınbiraderi tutuklandıADLİ SÜREÇ VE DETAYLAR EKLENDİ

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kamu kurumuna ait sosyal tesiste 2 mesai arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı ile kayınbiraderi tutuklandı.

Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi'nin yemekhanesinde çıkan kavga sonrasında 2 arkadaşını pompalı tüfekle vuran A.K. ile olayda kullandığı tüfeği temin ettiği ileri sürülen kayınbiraderi T.Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Eşiyle yaklaşık bir yıldır ayrı yaşadığı belirtilen zanlının, ifadesinde cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini ileri sürdüğü öğrenildi.

Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi'nin yemekhanesinde önceki gece çıkan kavga sonrasında 2 arkadaşını pompalı tüfekle vurduktan sonra kaçan A.K, Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin drone yardımıyla yaptıkları çalışma sonucu Kurt Deresi bölgesinde arazide yakalanmış, A.K'nin ifadeleri doğrultusunda tüfeği temin ettiği öne sürülen kayınbiraderi T.Ç. de ikamet ettiği Şarkışla ilçesinde gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.