pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Sivas'ta Cinayet

07.06.2019 - 23:18, Güncelleme: 07.06.2019 - 23:18
 

Güncelleme - Sivas'ta Cinayet

ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

SİVAS (AA) - Sivas'ta tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti.Osman Köse (30), Köklüce köyü İncesu mezrasında balık tutan babası Bayram Köse'nin aracının çamura saplandığını öğrenerek bölgeye gitti.Yardım istemek için otomobiliyle mezra yakınlardaki kum ocağına giden Köse, burada karşılaştığı E.Y. (26) ve kardeşi O.Y'nin (17) yanına yaklaştı. E.Y. ile O.Y, kendilerine yaklaşırken aracını üzerlerine sürdüğünü öne sürdüğü Köse ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.Y'nin, yanında bulunan tabancayla otomobildeki Köse'ye ateş ettiği iddia edildi.Yaralanan Köse, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.Olayın ardından gözaltına alınan E.Y. ve O.Y. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Kardeşler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

SİVAS (AA) - Sivas'ta tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti.

Osman Köse (30), Köklüce köyü İncesu mezrasında balık tutan babası Bayram Köse'nin aracının çamura saplandığını öğrenerek bölgeye gitti.Yardım istemek için otomobiliyle mezra yakınlardaki kum ocağına giden Köse, burada karşılaştığı E.Y. (26) ve kardeşi O.Y'nin (17) yanına yaklaştı. E.Y. ile O.Y, kendilerine yaklaşırken aracını üzerlerine sürdüğünü öne sürdüğü Köse ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.Y'nin, yanında bulunan tabancayla otomobildeki Köse'ye ateş ettiği iddia edildi.

Yaralanan Köse, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olayın ardından gözaltına alınan E.Y. ve O.Y. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Kardeşler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.