pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Sanal Ortaklık Cinayetle Bitti

12.06.2019 - 14:03, Güncelleme: 12.06.2019 - 14:03
 

Güncelleme - Sanal Ortaklık Cinayetle Bitti

Kayseri'de cezaevinden izinli çıktıktan sonra haber alınamayan kişinin, internet ortamında para alışverişi yaptığı ortağı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı- Ortağını kendisine 35 bin lira kaybettirdiği gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf eden cinayet zanlıs

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de cezaevinden izinli çıktıktan sonra kaybolan kişinin, sanal ortamda para alışverişi yaptığı ortağı tarafından öldürüldüğü anlaşıldı. Suçunu itiraf eden zanlı tutuklandı."Kasten öldürme" suçundan 8 yıldır hükümlü bulunduğu Bünyan Açık Cezaevi'nden yaklaşık 4 ay önce izinli olarak çıkan Abdullah Türkmen'in (30) babası, oğlunun cezaevine dönüş yapmadığını öğrenince kayıp başvurusunda bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan incelemede, 2011'de cezaevine giren Türkmen'in, gündüzleri cezaevinden izinli olarak çıkıp Erciyes Üniversitesinde eğitimini sürdürdüğü ve kaçması için herhangi bir sebep olmadığı belirlendi.Türkmen'in öldürülmüş olabileceği şüphesiyle olayı değerlendiren ekipler, telefon görüşmesi kayıtları ve ifadeler doğrultusunda Türkmen'in, A.A. (30) ile internet ortamında döviz alışverişi yapılan sanal sistem üzerinde ortak olduğunu tespit etti.Teknik incelemede A.A'nın bu sistemde 35 bin lira zarar ettiği anlaşıldı. Bu zarardan dolayı cinayet işlenmiş olabileceği sonucuna varan ekipler A.A'yı gözaltına aldı. Zanlı, emniyetteki sorgusunda, ortağını define arama bahanesiyle Kızılören Mahallesi yakınlarında bulunan bir ören yerine götürdüğünü ve burada parasını istediğini, vermeyince de araçta bulunan av tüfeğiyle Türkmen'i öldürdüğünü, daha sonra da cesedini benzin döküp yakarak üzerini taşlarla kapattığını itiraf etti.Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, daha önce de son 20 yıldaki 17 faili meçhul cinayeti çözmüş, bunlardan 3'ü kayıp ihbarı sonrası ortaya çıkmıştı.
Kayseri'de cezaevinden izinli çıktıktan sonra haber alınamayan kişinin, internet ortamında para alışverişi yaptığı ortağı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı- Ortağını kendisine 35 bin lira kaybettirdiği gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf eden cinayet zanlıs

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de cezaevinden izinli çıktıktan sonra kaybolan kişinin, sanal ortamda para alışverişi yaptığı ortağı tarafından öldürüldüğü anlaşıldı. Suçunu itiraf eden zanlı tutuklandı.

"Kasten öldürme" suçundan 8 yıldır hükümlü bulunduğu Bünyan Açık Cezaevi'nden yaklaşık 4 ay önce izinli olarak çıkan Abdullah Türkmen'in (30) babası, oğlunun cezaevine dönüş yapmadığını öğrenince kayıp başvurusunda bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan incelemede, 2011'de cezaevine giren Türkmen'in, gündüzleri cezaevinden izinli olarak çıkıp Erciyes Üniversitesinde eğitimini sürdürdüğü ve kaçması için herhangi bir sebep olmadığı belirlendi.

Türkmen'in öldürülmüş olabileceği şüphesiyle olayı değerlendiren ekipler, telefon görüşmesi kayıtları ve ifadeler doğrultusunda Türkmen'in, A.A. (30) ile internet ortamında döviz alışverişi yapılan sanal sistem üzerinde ortak olduğunu tespit etti.

Teknik incelemede A.A'nın bu sistemde 35 bin lira zarar ettiği anlaşıldı. Bu zarardan dolayı cinayet işlenmiş olabileceği sonucuna varan ekipler A.A'yı gözaltına aldı.

Zanlı, emniyetteki sorgusunda, ortağını define arama bahanesiyle Kızılören Mahallesi yakınlarında bulunan bir ören yerine götürdüğünü ve burada parasını istediğini, vermeyince de araçta bulunan av tüfeğiyle Türkmen'i öldürdüğünü, daha sonra da cesedini benzin döküp yakarak üzerini taşlarla kapattığını itiraf etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, daha önce de son 20 yıldaki 17 faili meçhul cinayeti çözmüş, bunlardan 3'ü kayıp ihbarı sonrası ortaya çıkmıştı.

Güncelleme - Sanal Ortaklık Cinayetle Bitti

Güncelleme - Sanal Ortaklık Cinayetle Bitti

Güncelleme - Sanal Ortaklık Cinayetle Bitti

Güncelleme - Sanal Ortaklık Cinayetle Bitti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.