pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Sakarya Merkezli Fetö/pdy Soruşturması

18.01.2017 - 22:33, Güncelleme: 18.01.2017 - 22:33
 

Güncelleme - Sakarya Merkezli Fetö/pdy Soruşturması

Üç ildeki operasyonda ByLock kullandığı iddiasıyla KHK ile meslekten ihraç edilen 26 sağlık çalışanı gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

SAKARYA (AA) - Sakarya merkezli üç ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 26 sağlık çalışanı gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Sakarya, Kırıkkale ve Hatay'da, örgütün şifreli mesajlaşma programı "ByLock"u kullandığı tespit edilen, daha önce Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen, aralarında doktor, diş hekimi ve hemşirelerin de bulunduğu 26 sağlık çalışanı hakkında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca gözaltı kararı verildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Sakarya merkezli üç ilde düzenlenen operasyonda daha önce yakalanan 6 kişiyle birlikte toplam 26 sağlık çalışanı gözaltına alındı.Şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.
Üç ildeki operasyonda ByLock kullandığı iddiasıyla KHK ile meslekten ihraç edilen 26 sağlık çalışanı gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

SAKARYA (AA) - Sakarya merkezli üç ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 26 sağlık çalışanı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya, Kırıkkale ve Hatay'da, örgütün şifreli mesajlaşma programı "ByLock"u kullandığı tespit edilen, daha önce Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen, aralarında doktor, diş hekimi ve hemşirelerin de bulunduğu 26 sağlık çalışanı hakkında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Sakarya merkezli üç ilde düzenlenen operasyonda daha önce yakalanan 6 kişiyle birlikte toplam 26 sağlık çalışanı gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.