pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Konya'da Anne Ve 2 Çocuğu Ölü Bulundu

27.01.2019 - 21:28, Güncelleme: 27.01.2019 - 21:28
 

Güncelleme - Konya'da Anne Ve 2 Çocuğu Ölü Bulundu

Afganistan uyruklu anne ve 2 çocuğunun av tüfeğiyle öldürüldüğü belirlendi- Polisin, öldürülen kadının kocasına ulaşmaya çalıştığı öğrenildiAYRINTILAR EKLENDİ

KONYA (AA) - Konya'da Afganistan uyruklu anne ve 2 çocuğu, evlerinde av tüfeğiyle öldürülmüş halde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Okçu Sokak'taki bir eve gelen polis, henüz kimliği belirlenemeyen Afganistan uyruklu bir kadın ile iki çocuğunu ölü buldu. İncelemeler sonunda anne ile biri 5, diğeri 10 yaşlarındaki 2 çocuğunun av tüfeğiyle öldürüldüğü belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmaları sonrasında cesetler otopsi için morga kaldırıldı. Afganistan uyruklu ailenin Hüseyin Çubukçu'ya ait çiftlikte çobanlık yaptığı, polisin öldürülen kadının eşine ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.
Afganistan uyruklu anne ve 2 çocuğunun av tüfeğiyle öldürüldüğü belirlendi- Polisin, öldürülen kadının kocasına ulaşmaya çalıştığı öğrenildiAYRINTILAR EKLENDİ

KONYA (AA) - Konya'da Afganistan uyruklu anne ve 2 çocuğu, evlerinde av tüfeğiyle öldürülmüş halde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Okçu Sokak'taki bir eve gelen polis, henüz kimliği belirlenemeyen Afganistan uyruklu bir kadın ile iki çocuğunu ölü buldu.

İncelemeler sonunda anne ile biri 5, diğeri 10 yaşlarındaki 2 çocuğunun av tüfeğiyle öldürüldüğü belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmaları sonrasında cesetler otopsi için morga kaldırıldı.

Afganistan uyruklu ailenin Hüseyin Çubukçu'ya ait çiftlikte çobanlık yaptığı, polisin öldürülen kadının eşine ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.