pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Kırşehir'deki Fetö/pdy Operasyonu

23.05.2017 - 18:23, Güncelleme: 23.05.2017 - 18:23
 

Güncelleme - Kırşehir'deki Fetö/pdy Operasyonu

Örgüte mensup oldukları ve finans desteği sağladıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgüte mensup oldukları ve finans desteği sağladıkları iddia edilen 4 kişinin yakalanması için çalışma yaptı.Çalıştıkları özel şirketlerden çıkarıldıkları belirlenen N.S, S.B, Y.İ. ve C.K, kent merkezindeki ikametlerinde gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında arama yapıldı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısının sorgusunun ardından Kırşehir Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen zanlılardan S.B, Y.İ. ve C.K. tutuklandı, N.S ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Örgüte mensup oldukları ve finans desteği sağladıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgüte mensup oldukları ve finans desteği sağladıkları iddia edilen 4 kişinin yakalanması için çalışma yaptı.

Çalıştıkları özel şirketlerden çıkarıldıkları belirlenen N.S, S.B, Y.İ. ve C.K, kent merkezindeki ikametlerinde gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında arama yapıldı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısının sorgusunun ardından Kırşehir Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen zanlılardan S.B, Y.İ. ve C.K. tutuklandı, N.S ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.