pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Kırıkkale-yozgat Kara Yolu Sel Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı

18.06.2019 - 12:08, Güncelleme: 18.06.2019 - 12:08
 

Güncelleme - Kırıkkale-yozgat Kara Yolu Sel Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı

Sağanak sonucu meydana gelen sel nedeniyle gece ulaşıma kapatılan Kırıkkale-Yozgat kara yolunda çalışmalar devam ediyor DETAYLAR EKLENDİ

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Delice ilçesinde etkili olan sağanak sonucu meydana gelen sel nedeniyle Kırıkkale-Yozgat kara yolu her iki yönlü trafiğe kapatıldı.Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak, Çerikli beldesinde sele neden oldu. Yoğun yağış sonrasında oluşan sel nedeniyle Kırıkkale-Yozgat kara yolu çamur ve su birikintisiyle doldu. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yolu ulaşıma kapattı.Delice Kaymakamlığı ve belediye ekipleri, yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Karayolları ekipleri, yolun Yozgat tarafını temizledi, Kırıkkale yönünde ise çalışmalar devam ediyor. Yozgat yönünden gelen araç sürücüleri, Çerikli beldesinden alternatif yollara yönlendiriliyor.Öte yandan, sel nedeniyle Çerikli beldesindeki birçok tarım arazisi de zarar gördü.
Sağanak sonucu meydana gelen sel nedeniyle gece ulaşıma kapatılan Kırıkkale-Yozgat kara yolunda çalışmalar devam ediyor DETAYLAR EKLENDİ

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Delice ilçesinde etkili olan sağanak sonucu meydana gelen sel nedeniyle Kırıkkale-Yozgat kara yolu her iki yönlü trafiğe kapatıldı.

Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak, Çerikli beldesinde sele neden oldu. Yoğun yağış sonrasında oluşan sel nedeniyle Kırıkkale-Yozgat kara yolu çamur ve su birikintisiyle doldu.

Bölgeye gelen jandarma ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yolu ulaşıma kapattı.

Delice Kaymakamlığı ve belediye ekipleri, yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karayolları ekipleri, yolun Yozgat tarafını temizledi, Kırıkkale yönünde ise çalışmalar devam ediyor. Yozgat yönünden gelen araç sürücüleri, Çerikli beldesinden alternatif yollara yönlendiriliyor.

Öte yandan, sel nedeniyle Çerikli beldesindeki birçok tarım arazisi de zarar gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.