pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Kayseri Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

04.10.2016 - 12:53, Güncelleme: 04.10.2016 - 12:53
 

Güncelleme - Kayseri Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Kapatılan bazı dernek, özel sağlık merkezleri ve sendikaların yöneticisi 78 kişinin yakalanmasına yönelik 6 ilde düzenlenen operasyonda 64 şüpheli gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri merkezli 6 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kapatılan bazı dernek, özel sağlık merkezleri ve sendikaların yöneticisi 78 kişiye yönelik operasyonda 64 şüpheli gözaltına alındı.Örgütle irtibatı ve iltisakı olduğu, milli güvenliğe tehdit oluşturduğu iddiasıyla kapatılan Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği, Kayseri Çevre Eğitim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yemliha ve Mahzemin Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği, Kılıçaslan Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği, Kayseri Özel Göz Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret AŞ, Özel Hacettepe Romatizmal Hastalıklar ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Sağlık Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aktif Eğitimciler Sendikası ve Ufuk Sendikası yöneticilerinden 110 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.Zanlılardan 32'si hakkında daha önceki soruşturmalar kapsamında işlem yapıldığı ve 18'inin tutuklandığı belirlendi. 78 şüphelinin yakalanması için Kayseri merkezli İstanbul, Ankara, İzmir, Nevşehir ve Bartın'da operasyon başlatıldı. Gözaltına alınan 64 zanlı, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma sürüyor.
Kapatılan bazı dernek, özel sağlık merkezleri ve sendikaların yöneticisi 78 kişinin yakalanmasına yönelik 6 ilde düzenlenen operasyonda 64 şüpheli gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri merkezli 6 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kapatılan bazı dernek, özel sağlık merkezleri ve sendikaların yöneticisi 78 kişiye yönelik operasyonda 64 şüpheli gözaltına alındı.

Örgütle irtibatı ve iltisakı olduğu, milli güvenliğe tehdit oluşturduğu iddiasıyla kapatılan Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği, Kayseri Çevre Eğitim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yemliha ve Mahzemin Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği, Kılıçaslan Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği, Kayseri Özel Göz Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret AŞ, Özel Hacettepe Romatizmal Hastalıklar ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Sağlık Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aktif Eğitimciler Sendikası ve Ufuk Sendikası yöneticilerinden 110 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Zanlılardan 32'si hakkında daha önceki soruşturmalar kapsamında işlem yapıldığı ve 18'inin tutuklandığı belirlendi. 78 şüphelinin yakalanması için Kayseri merkezli İstanbul, Ankara, İzmir, Nevşehir ve Bartın'da operasyon başlatıldı.

Gözaltına alınan 64 zanlı, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.