pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Kaçak Sigara İçin Yatak Odasından Özel Geçit Yaptırmış

09.02.2018 - 11:18, Güncelleme: 09.02.2018 - 11:18
 

Güncelleme - Kaçak Sigara İçin Yatak Odasından Özel Geçit Yaptırmış

Kayseri'de gümrük kaçağı sigaraları saklamak için evin altına yatak odasındaki gizli geçitten ulaşılan özel bir depo yaptıran zanlı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, gümrük kaçağı sigaraları saklamak için yatak odasının altına gizli geçitten ulaşılan özel bir depo yaptıran zanlı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ali Y'nin Kuzey Irak'tan yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara getireceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Takibe alınan zanlının Osmanlı Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenlendi.Evde yapılan aramada, yatak odasındaki bazanın altında özel yaptırılmış gizli bir geçit olduğu belirlendi. Yatağın altında gizlenen kapaktan geçide inen ekipler, başka bir çıkışı olmayan yer altındaki gizli bir depoya ulaştı. Depoda, 25 bin 250 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen Ali Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kayseri'de gümrük kaçağı sigaraları saklamak için evin altına yatak odasındaki gizli geçitten ulaşılan özel bir depo yaptıran zanlı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, gümrük kaçağı sigaraları saklamak için yatak odasının altına gizli geçitten ulaşılan özel bir depo yaptıran zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ali Y'nin Kuzey Irak'tan yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara getireceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Takibe alınan zanlının Osmanlı Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenlendi.

Evde yapılan aramada, yatak odasındaki bazanın altında özel yaptırılmış gizli bir geçit olduğu belirlendi. Yatağın altında gizlenen kapaktan geçide inen ekipler, başka bir çıkışı olmayan yer altındaki gizli bir depoya ulaştı. Depoda, 25 bin 250 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.

Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen Ali Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.