pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Kaçak Kazdıkları Tünelde Yakalandılar

12.11.2018 - 18:03, Güncelleme: 12.11.2018 - 18:03
 

Güncelleme - Kaçak Kazdıkları Tünelde Yakalandılar

Karaman'da suçüstü yakalanan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KARAMAN (AA) - Karaman'da kaçak kazdıkları tünelde suçüstü yakalanan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Zengen köyünde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, düzenledikleri operasyonda S.G, S.K, O.Y, A.O. ve U.G'yi define aramak için kazdıkları tünelde suçüstü yakaladı. Şüphelilerin yaklaşık 15 metrelik tünel kazdıkları tespit edildi.Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.K, O.Y, A.O ve U.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, S.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Karaman'da suçüstü yakalanan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KARAMAN (AA) - Karaman'da kaçak kazdıkları tünelde suçüstü yakalanan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Zengen köyünde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, düzenledikleri operasyonda S.G, S.K, O.Y, A.O. ve U.G'yi define aramak için kazdıkları tünelde suçüstü yakaladı.

Şüphelilerin yaklaşık 15 metrelik tünel kazdıkları tespit edildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.K, O.Y, A.O ve U.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, S.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.