pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Japonya'da Bıçaklı Saldırı

28.05.2019 - 15:38, Güncelleme: 28.05.2019 - 15:38
 

Güncelleme - Japonya'da Bıçaklı Saldırı

Kawasaki kentinde bıçaklı saldırıya uğrayan iki kişi yaşamını yitirdi- Bıçağı kendisine saplayan saldırgan hastanede öldüÖLÜ SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

ANKARA (AA) - Japonya'nın Kawasaki kentinde bir kişinin ilkokul öğrencilerine bıçakla saldırması sonucu biri çocuk iki kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi yaralandı. Saldırgan ise bıçağı son olarak kendisine saplamasının ardından kaldırıldığı hastanede öldü.Kyodo'nun haberine göre, başkent Tokyo yakınlarındaki endüstri kenti Kawasaki'de iki elinde de bıçak tutan bir kişi durakta otobüs bekleyen öğrencilere ''Sizi öldüreceğim'' diye saldırdı. Saldırı sonucu 12 yaşındaki bir kız çocuğu ve 39 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti. Orta yaşlı olduğu ifade edilen saldırgan daha sonra bıçağı boynuna sapladı ve kaldırıldığı hastanede öldü.16 kişinin yaralandığı saldırıda 3 öğrencinin durumunun kritik olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Dünyada suç oranlarının en az olduğu ülkelerden Japonya'da son yıllarda bıçaklı saldırıların sayısı arttı. 2016'da bir kişi engelliler yurdunu basarak 19 kişiyi bıçaklayarak öldürmüş, 20 kişiyi yaralamıştı.
Kawasaki kentinde bıçaklı saldırıya uğrayan iki kişi yaşamını yitirdi- Bıçağı kendisine saplayan saldırgan hastanede öldüÖLÜ SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

ANKARA (AA) - Japonya'nın Kawasaki kentinde bir kişinin ilkokul öğrencilerine bıçakla saldırması sonucu biri çocuk iki kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi yaralandı. Saldırgan ise bıçağı son olarak kendisine saplamasının ardından kaldırıldığı hastanede öldü.

Kyodo'nun haberine göre, başkent Tokyo yakınlarındaki endüstri kenti Kawasaki'de iki elinde de bıçak tutan bir kişi durakta otobüs bekleyen öğrencilere ''Sizi öldüreceğim'' diye saldırdı. Saldırı sonucu 12 yaşındaki bir kız çocuğu ve 39 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti.

Orta yaşlı olduğu ifade edilen saldırgan daha sonra bıçağı boynuna sapladı ve kaldırıldığı hastanede öldü.

16 kişinin yaralandığı saldırıda 3 öğrencinin durumunun kritik olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dünyada suç oranlarının en az olduğu ülkelerden Japonya'da son yıllarda bıçaklı saldırıların sayısı arttı. 2016'da bir kişi engelliler yurdunu basarak 19 kişiyi bıçaklayarak öldürmüş, 20 kişiyi yaralamıştı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.