pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Fetö'nün Yeni Yapılanmasına Operasyon

23.10.2017 - 15:53, Güncelleme: 23.10.2017 - 15:53
 

Güncelleme - Fetö'nün Yeni Yapılanmasına Operasyon

Kırşehir ve Kastamonu'da FETÖ'nün yeni yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve Kastamonu'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonun ardından örgütün yeni yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün "yeni yapılanma" adı altında çalışmalar yürüttüğü istihbaratı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri çalışma başlattı. Elde edilen bilgiler ışığında yaklaşık 6 ay fiziki takip yapan ekipler, örgütün yeni yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla Kırşehir ve Kastamonu'da emekli ve özel sektör çalışanlarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Kırşehir'de eski memur M.T, özel sektör çalışanları T.M. ve T.T. ile Kastamonu'da da meslekten ihraç edilen öğretmen M.Ş. gözaltına alındı.Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi.
Kırşehir ve Kastamonu'da FETÖ'nün yeni yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve Kastamonu'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonun ardından örgütün yeni yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün "yeni yapılanma" adı altında çalışmalar yürüttüğü istihbaratı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

Elde edilen bilgiler ışığında yaklaşık 6 ay fiziki takip yapan ekipler, örgütün yeni yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla Kırşehir ve Kastamonu'da emekli ve özel sektör çalışanlarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda Kırşehir'de eski memur M.T, özel sektör çalışanları T.M. ve T.T. ile Kastamonu'da da meslekten ihraç edilen öğretmen M.Ş. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.