pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Fetö'nün Esnaf Ve İş Adamı Yapılanmasına Yönelik Operasyon

21.11.2018 - 10:08, Güncelleme: 21.11.2018 - 10:08
 

Güncelleme - Fetö'nün Esnaf Ve İş Adamı Yapılanmasına Yönelik Operasyon

Kayseri'de, haklarında yakalama kararı verilen 11 kişiden 7'si gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün esnaf ve iş adamı yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 11 kişiye yönelik operasyonda 7 şüpheli yakalandı.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY'nin "sohbet imamları" tarafından düzenlenen toplantılarına katıldıkları, örgüte himmet, burs, bağış adı altında finansman sağladıkları, örgüte ait vakıf, dernek ve tüzel kişiliklerde üyelik yaptıkları, Bank Asya'da hesap açıkları ve bu hesaplara yüklü miktarda para aktardıkları, çocuklarını örgüte ait eğitim kurumlarına kaydettirdikleri iddiasıyla 11 esnaf ve iş adamı hakkında gözaltı kararı verdi.Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen adreslere düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 7 kişiyi yakaladı.Şüphelilerden bazıları, Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip emniyete götürüldü.Adreslerinde bulunamayan 4 şüphelinin yakalanması için operasyon sürüyor.
Kayseri'de, haklarında yakalama kararı verilen 11 kişiden 7'si gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün esnaf ve iş adamı yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 11 kişiye yönelik operasyonda 7 şüpheli yakalandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY'nin "sohbet imamları" tarafından düzenlenen toplantılarına katıldıkları, örgüte himmet, burs, bağış adı altında finansman sağladıkları, örgüte ait vakıf, dernek ve tüzel kişiliklerde üyelik yaptıkları, Bank Asya'da hesap açıkları ve bu hesaplara yüklü miktarda para aktardıkları, çocuklarını örgüte ait eğitim kurumlarına kaydettirdikleri iddiasıyla 11 esnaf ve iş adamı hakkında gözaltı kararı verdi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen adreslere düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 7 kişiyi yakaladı.

Şüphelilerden bazıları, Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip emniyete götürüldü.

Adreslerinde bulunamayan 4 şüphelinin yakalanması için operasyon sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.