pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Fetö'nün Darbe Girişimine Yönelik Soruşturma

21.08.2016 - 14:48, Güncelleme: 21.08.2016 - 14:48
 

Güncelleme - Fetö'nün Darbe Girişimine Yönelik Soruşturma

Kayseri'de 21 adliye personeli gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI GÜCELLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında 21 adliye personeli yakalandı.Alınan bilgiye göre, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 22 adliye personelinden aralarında zabıt katibi, memur ve sekreterlerin de bulunduğu 21 şüpheli, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmanın sürdüğü öğrenildi.
Kayseri'de 21 adliye personeli gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI GÜCELLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında 21 adliye personeli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 22 adliye personelinden aralarında zabıt katibi, memur ve sekreterlerin de bulunduğu 21 şüpheli, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü.

Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmanın sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.