pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Eskişehir'deki Bıçaklı Kavga

28.03.2017 - 19:13, Güncelleme: 28.03.2017 - 19:13
 

Güncelleme - Eskişehir'deki Bıçaklı Kavga

Adliyeye sevk edilen baba serbest bırakıldı, oğlu tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de eğlence merkezinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.İddiaya göre, Hüseyin K. (59) ve oğlu Emrah K. (25), İstiklal Mahallesi'ndeki eğlence merkezine gitti. Burada baba ve oğlu, sandalyeye ceket asma nedeniyle yan masada oturanlarla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavga, eğlence merkezinin bulunduğu sokakta devam etti. Bu sırada eğlence merkezinde müzisyen olarak çalışan Seydihan Çalışkanoğlu (24) bıçakla yaralandı. Ağır yaralanan Çalışkanoğlu, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Kavganın ardından taksiye binip sürücüsünü tehdit ederek kaçtığı öğrenilen Hüseyin K. ve oğlu Emrah K, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Yıldıztepe Mahallesi'nde bir eve düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emrah K. tutuklandı, baba Hüseyin K. ise serbest bırakıldı.
Adliyeye sevk edilen baba serbest bırakıldı, oğlu tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de eğlence merkezinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Hüseyin K. (59) ve oğlu Emrah K. (25), İstiklal Mahallesi'ndeki eğlence merkezine gitti. Burada baba ve oğlu, sandalyeye ceket asma nedeniyle yan masada oturanlarla tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavga, eğlence merkezinin bulunduğu sokakta devam etti. Bu sırada eğlence merkezinde müzisyen olarak çalışan Seydihan Çalışkanoğlu (24) bıçakla yaralandı.

Ağır yaralanan Çalışkanoğlu, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kavganın ardından taksiye binip sürücüsünü tehdit ederek kaçtığı öğrenilen Hüseyin K. ve oğlu Emrah K, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Yıldıztepe Mahallesi'nde bir eve düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emrah K. tutuklandı, baba Hüseyin K. ise serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.