pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

01.06.2018 - 20:03, Güncelleme: 01.06.2018 - 20:03
 

Güncelleme - Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.Alınan bilgiye göre, kentte uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, eş zamanlı operasyonda 6 şüpheliyi yakaladı.Gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu ile ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 mermi ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 2'si kadın 6 şüpheliden Doğukan U, Baran G. ile Volkan B. tutuklandı.Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, kentte uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, eş zamanlı operasyonda 6 şüpheliyi yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu ile ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 mermi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 2'si kadın 6 şüpheliden Doğukan U, Baran G. ile Volkan B. tutuklandı.

Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.