pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Eskişehir'de Otomobil Bariyerlere Çarptı

24.06.2017 - 17:13, Güncelleme: 24.06.2017 - 17:13
 

Güncelleme - Eskişehir'de Otomobil Bariyerlere Çarptı

Kazada ağır yaralanan 2 yaşındaki çocuk hastanede yaşamını yitirdi- Yaralı 3 kişinin tedavileri sürüyor ÖLEN KİŞİNİN BİLGİSİ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir otomobilin yol kenarındaki bariyerlere çarpması sonucu ağır yaralanan 2 yaşındaki çocuk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, İmdat Erdem (34) idaresindeki 34 DC 8836 plakalı otomobil, Eskişehir-Bursa karayolunun 30. kilometresinde kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı.Kazada, sürücü Erdem ve eşi Büşra Erdem (27) ile çiftin 2 yaşındaki ikiz kızları Fatma Zehra ve Ayşe Beyza Erdem yaralandı.Sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Fatma Zehra Erdem, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Kazada yaralanan sürücü Erdem, eşi Büşra Erdem ve kızları Ayşe Beyza Erdem'in ise aynı hastanede tedavileri sürüyor.
Kazada ağır yaralanan 2 yaşındaki çocuk hastanede yaşamını yitirdi- Yaralı 3 kişinin tedavileri sürüyor ÖLEN KİŞİNİN BİLGİSİ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir otomobilin yol kenarındaki bariyerlere çarpması sonucu ağır yaralanan 2 yaşındaki çocuk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İmdat Erdem (34) idaresindeki 34 DC 8836 plakalı otomobil, Eskişehir-Bursa karayolunun 30. kilometresinde kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı.

Kazada, sürücü Erdem ve eşi Büşra Erdem (27) ile çiftin 2 yaşındaki ikiz kızları Fatma Zehra ve Ayşe Beyza Erdem yaralandı.

Sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Fatma Zehra Erdem, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan sürücü Erdem, eşi Büşra Erdem ve kızları Ayşe Beyza Erdem'in ise aynı hastanede tedavileri sürüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.