pendik escort bayan
ak

Güncelleme- Eskişehir'de Hırsızlık Operasyonu

27.06.2019 - 20:08, Güncelleme: 27.06.2019 - 20:08
 

Güncelleme- Eskişehir'de Hırsızlık Operasyonu

OSB'deki bir iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 5 şüpheliden zanlıdan 4'ü tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir iş yerinden malzeme çaldıkları öne sürülen 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 75. Yıl Mahallesi'ndeki Eskişehir OSB'de bir iş yerinden yaklaşık 500 bin lira değerinde malzeme çalınmasının ardından çalışma başlattı.Ekipler, şüpheliler Abdurrahman A, Ayça A, Burak Ç, Ü.Ö. ve yaşı küçük M.A'yı yakalayıp haklarında işlem yaptı.Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasında cezaevi firarisi olduğu tespit edilen M.A, Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Ü.Ö. de "suç eşyası satın almak" suçundan ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.Şüpheliler Abdurrahman A, Ayça A, Burak Ç. ile yaşı küçük M.A. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, Ayça A. adliye girişinde, "4 yıldır parmağıma alyans takamayanlar kelepçe taktırdı." diye bağırdı. Savcılıktaki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.
OSB'deki bir iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 5 şüpheliden zanlıdan 4'ü tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir iş yerinden malzeme çaldıkları öne sürülen 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 75. Yıl Mahallesi'ndeki Eskişehir OSB'de bir iş yerinden yaklaşık 500 bin lira değerinde malzeme çalınmasının ardından çalışma başlattı.

Ekipler, şüpheliler Abdurrahman A, Ayça A, Burak Ç, Ü.Ö. ve yaşı küçük M.A'yı yakalayıp haklarında işlem yaptı.

Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasında cezaevi firarisi olduğu tespit edilen M.A, Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Ü.Ö. de "suç eşyası satın almak" suçundan ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.

Şüpheliler Abdurrahman A, Ayça A, Burak Ç. ile yaşı küçük M.A. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı, Ayça A. adliye girişinde, "4 yıldır parmağıma alyans takamayanlar kelepçe taktırdı." diye bağırdı.

Savcılıktaki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.