pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

28.07.2017 - 20:23, Güncelleme: 28.07.2017 - 20:23
 

Güncelleme - Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan kişi ile oğlu tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan kişi ile oğlu tutuklandı.İddiaya göre, evlilik hazırlığı yapan Barış A. (25), arkadaşları Mustafa Ç. (25) ve İsmail P. (27) ile birlikte bir yakınına davetiye vermek için Erenköy Mahallesi'ne geldi. Barış A, bu sırada sokakta park halinde bulunan bir kamyonun arkasına geçerek idrarını yaptı.Evinin balkonundan bu durumu gören Cengiz A. (49) ile oğlu L.A. (16) aşağıya inip Barış A, Mustafa Ç. ve İsmail P. ile tartışmaya başladı.Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Barış A, Mustafa Ç. ve İsmail P. bıçakla yaralandı. İsmail P, kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Cengiz A. ile oğlu L.A. tutuklandı.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan kişi ile oğlu tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan kişi ile oğlu tutuklandı.

İddiaya göre, evlilik hazırlığı yapan Barış A. (25), arkadaşları Mustafa Ç. (25) ve İsmail P. (27) ile birlikte bir yakınına davetiye vermek için Erenköy Mahallesi'ne geldi. Barış A, bu sırada sokakta park halinde bulunan bir kamyonun arkasına geçerek idrarını yaptı.

Evinin balkonundan bu durumu gören Cengiz A. (49) ile oğlu L.A. (16) aşağıya inip Barış A, Mustafa Ç. ve İsmail P. ile tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Barış A, Mustafa Ç. ve İsmail P. bıçakla yaralandı. İsmail P, kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Cengiz A. ile oğlu L.A. tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.