pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Eskişehir Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

23.03.2017 - 19:13, Güncelleme: 23.03.2017 - 19:13
 

Güncelleme - Eskişehir Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Anadolu Üniversitesi ile bağlantılı başlatılan üçüncü dalga operasyon kapsamında, ByLock kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 8'i tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 6 ilde Anadolu Üniversitesi (AÜ) ile bağlantılı başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik üçüncü dalga operasyon kapsamında gözaltına alınan, sivil havacılık çalışanlarının da aralarında bulunduğu 9 şüpheliden 8'i tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 9 şüphelinin sorgusu tamamlandı. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'i tutuklandı. 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan, operasyon kapsamında aranan 1 şüpheli de İstanbul'dan yurt dışına kaçmak isterken polis ekiplerince yakalanmış ve önceki gün tutuklanmıştı.Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından AÜ'ye yönelik yürütülen FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, AÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinden mezun olup, ülkenin değişik yerlerinde sivil havacılık alanında görev yapan kişilerle ilgili 20 Mart'ta Eskişehir, Sakarya, İzmir, İstanbul, Ankara ve Adana'da 11 adrese düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalanmıştı. Şüphelilerin, terör örgütünün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirlenmişti.AÜ'ye yönelik 18 Ağustos ve 8 Mart'ta da iki operasyon düzenlenmiş, 53 kişi gözaltına alınmıştı.
Anadolu Üniversitesi ile bağlantılı başlatılan üçüncü dalga operasyon kapsamında, ByLock kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 8'i tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 6 ilde Anadolu Üniversitesi (AÜ) ile bağlantılı başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik üçüncü dalga operasyon kapsamında gözaltına alınan, sivil havacılık çalışanlarının da aralarında bulunduğu 9 şüpheliden 8'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 9 şüphelinin sorgusu tamamlandı.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'i tutuklandı. 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, operasyon kapsamında aranan 1 şüpheli de İstanbul'dan yurt dışına kaçmak isterken polis ekiplerince yakalanmış ve önceki gün tutuklanmıştı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından AÜ'ye yönelik yürütülen FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, AÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinden mezun olup, ülkenin değişik yerlerinde sivil havacılık alanında görev yapan kişilerle ilgili 20 Mart'ta Eskişehir, Sakarya, İzmir, İstanbul, Ankara ve Adana'da 11 adrese düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalanmıştı. Şüphelilerin, terör örgütünün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirlenmişti.

AÜ'ye yönelik 18 Ağustos ve 8 Mart'ta da iki operasyon düzenlenmiş, 53 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.