pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Cezaevinden İzinli Çıktı 3 Otobüs 1 Kamyon Çaldı

13.11.2017 - 20:33, Güncelleme: 13.11.2017 - 20:33
 

Güncelleme - Cezaevinden İzinli Çıktı 3 Otobüs 1 Kamyon Çaldı

Kayseri'de araç hırsızlığından kaldığı açık cezaevinden izinli çıkan, bu sürede 3 otobüs ve bir kamyon çalan zanlı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de hırsızlık suçundan kaldığı açık cezaevinden izinli olarak çıkan, bu sürede 3 otobüs ve bir kamyon çaldığı suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde kamyon ve otobüs hırsızlığı olaylarına ilişkin çalışma başlattı.Daha önce 14 araç çalan ve bu suçlardan İncesu Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan Yunus K'nin cezaevinden bir haftalık izinle çıktığı bilgisine ulaşan polis, şüpheliyi gözaltına aldı.Zanlı, emniyette 3 otobüs ve bir kamyon çaldığını itiraf ederek, araçların yerini gösterdi.Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı adliyeye sevk edildi.Zanlı, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kayseri'de araç hırsızlığından kaldığı açık cezaevinden izinli çıkan, bu sürede 3 otobüs ve bir kamyon çalan zanlı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de hırsızlık suçundan kaldığı açık cezaevinden izinli olarak çıkan, bu sürede 3 otobüs ve bir kamyon çaldığı suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde kamyon ve otobüs hırsızlığı olaylarına ilişkin çalışma başlattı.

Daha önce 14 araç çalan ve bu suçlardan İncesu Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan Yunus K'nin cezaevinden bir haftalık izinle çıktığı bilgisine ulaşan polis, şüpheliyi gözaltına aldı.

Zanlı, emniyette 3 otobüs ve bir kamyon çaldığını itiraf ederek, araçların yerini gösterdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı adliyeye sevk edildi.

Zanlı, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.