pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Başkentte Trafik Kazası: 4 Ölü, 2 Yaralı

27.03.2017 - 17:13, Güncelleme: 27.03.2017 - 17:13
 

Güncelleme - Başkentte Trafik Kazası: 4 Ölü, 2 Yaralı

Ankara'nın Akyurt ilçesinde beton mikseriyle otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı- Hayatını kaybedenlerin cenazeleri toprağa verildiÖLÜ SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesinde beton mikseriyle otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Çankırı-Ankara karayolunda Mehmet Ali Tosun (21) yönetimindeki 06 KA 395 plakalı otomobil, gece Akyurt ilçe merkezi girişindeki kavşakta Hüseyin Dal'ın (25) kullandığı 06 AGU 27 plakalı beton mikseriyle çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle otomobili sürükleyen beton mikseri, refüjdeki ağacı ve elektrik direğini yıkarak devrildi.112 Acil Servis ekipleri ve çevredekilerin desteğiyle sıkıştıkları otomobilden çıkarılan sürücü, Burak Tosun (18), Yaşar Ünal (18) ve Erdinç Kaya (18), kaldırıldıkları Akyurt Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Kazada hafif yaralanan beton mikserinin şoförü, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Bu arada, otomobilde bulunan ve olay anındaki ilk bilgilere göre öldüğü bildirilen Halil Kurum'un (23), Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleyle hayata döndürüldüğü ve yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındığı kaydedildi.Halı saha maçına gittikleri öğrenilen Mehmet Ali ve Burak Tosun ile Ünal ve Kaya'nın cenazeleri, Kızık Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.Cenaze törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ankara'nın Akyurt ilçesinde beton mikseriyle otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı- Hayatını kaybedenlerin cenazeleri toprağa verildiÖLÜ SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesinde beton mikseriyle otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Çankırı-Ankara karayolunda Mehmet Ali Tosun (21) yönetimindeki 06 KA 395 plakalı otomobil, gece Akyurt ilçe merkezi girişindeki kavşakta Hüseyin Dal'ın (25) kullandığı 06 AGU 27 plakalı beton mikseriyle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobili sürükleyen beton mikseri, refüjdeki ağacı ve elektrik direğini yıkarak devrildi.

112 Acil Servis ekipleri ve çevredekilerin desteğiyle sıkıştıkları otomobilden çıkarılan sürücü, Burak Tosun (18), Yaşar Ünal (18) ve Erdinç Kaya (18), kaldırıldıkları Akyurt Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada hafif yaralanan beton mikserinin şoförü, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bu arada, otomobilde bulunan ve olay anındaki ilk bilgilere göre öldüğü bildirilen Halil Kurum'un (23), Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleyle hayata döndürüldüğü ve yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındığı kaydedildi.

Halı saha maçına gittikleri öğrenilen Mehmet Ali ve Burak Tosun ile Ünal ve Kaya'nın cenazeleri, Kızık Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.