pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Anne Ve Çocuklarının Üzerine Kimyasal Madde Atıldığı İddiası

18.09.2018 - 20:28, Güncelleme: 18.09.2018 - 20:28
 

Güncelleme - Anne Ve Çocuklarının Üzerine Kimyasal Madde Atıldığı İddiası

Konya'da tartıştığı komşusu ve 3 çocuğunun üzerine kimyasal madde atarak yaralanmalarına neden olduğu iddia edilen kadın tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KONYA (AA) - Konya'da, tartıştığı komşusu ve 3 çocuğunun üzerine kimyasal madde atarak yaralanmalarına neden olduğu iddia edilen kadın tutuklandı. Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi'nde Gülay D. ile komşusu Saadet Ş. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Gülay D'nin, Saadet Ş. ile yanında bulunan çocukları A.Ş. (13), O.Ş. (13) ve A.Ş'nin (7) üzerine kimyasal madde attığı öne sürüldü. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan anne ve çocuklarının vücutlarında yanıklar oluştuğu ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Gözaltına altındaki Gülay D, emniyetteki işlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Anne ve çocuklarının üzerine atılan maddenin tespiti için inceleme başlatıldı.
Konya'da tartıştığı komşusu ve 3 çocuğunun üzerine kimyasal madde atarak yaralanmalarına neden olduğu iddia edilen kadın tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KONYA (AA) - Konya'da, tartıştığı komşusu ve 3 çocuğunun üzerine kimyasal madde atarak yaralanmalarına neden olduğu iddia edilen kadın tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi'nde Gülay D. ile komşusu Saadet Ş. arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Gülay D'nin, Saadet Ş. ile yanında bulunan çocukları A.Ş. (13), O.Ş. (13) ve A.Ş'nin (7) üzerine kimyasal madde attığı öne sürüldü.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan anne ve çocuklarının vücutlarında yanıklar oluştuğu ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Gözaltına altındaki Gülay D, emniyetteki işlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edildi.

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Anne ve çocuklarının üzerine atılan maddenin tespiti için inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.