pendik escort bayan
ak

Güncelleme- Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

13.11.2017 - 22:13, Güncelleme: 13.11.2017 - 22:13
 

Güncelleme- Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Durdurulan 2 otomobildeki şüphelilerin ifadesi doğrultusunda çalışma yapan ekipler, yol kenarına atılmış poşetler içerisinde 20 kilogram esrar ele geçirdi - Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 6 zanlı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLEND

AKSARAY (AA) - Aksaray'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan otomobildeki şüphelilerin ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan ekipler, yol kenarına atılmış poşetler içerisinde 20 kilogram esrar ele geçirdi, adliyeye sevk edilen 6 zanlı tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir otomobili durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan otomobildeki 4 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan sorgularında beraber hareket ettikleri, başka bir aracın daha olduğu ve o araçta esrar bulunduğu belirlendi.Aksaray-Ankara karayolunun 35. kilometresinde belirtilen otomobili de durduran ekipler, araçta bulunan 2 kişiyi daha gözaltına alırken araçta herhangi bir uyuşturucu bulunamaması üzerine inceleme başlattı.Şüphelilerin sorgusu doğrultusunda uyuşturucunun yol kenarına atıldığını belirleyen ekipler, zanlıların söylediği yerde yaptığı aramada poşetler içerisinde 20 kilogram esrar ele geçirdi.Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Durdurulan 2 otomobildeki şüphelilerin ifadesi doğrultusunda çalışma yapan ekipler, yol kenarına atılmış poşetler içerisinde 20 kilogram esrar ele geçirdi - Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 6 zanlı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLEND

AKSARAY (AA) - Aksaray'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan otomobildeki şüphelilerin ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan ekipler, yol kenarına atılmış poşetler içerisinde 20 kilogram esrar ele geçirdi, adliyeye sevk edilen 6 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir otomobili durdurmak istedi.

Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan otomobildeki 4 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan sorgularında beraber hareket ettikleri, başka bir aracın daha olduğu ve o araçta esrar bulunduğu belirlendi.

Aksaray-Ankara karayolunun 35. kilometresinde belirtilen otomobili de durduran ekipler, araçta bulunan 2 kişiyi daha gözaltına alırken araçta herhangi bir uyuşturucu bulunamaması üzerine inceleme başlattı.

Şüphelilerin sorgusu doğrultusunda uyuşturucunun yol kenarına atıldığını belirleyen ekipler, zanlıların söylediği yerde yaptığı aramada poşetler içerisinde 20 kilogram esrar ele geçirdi.

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.

Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.