pendik escort bayan
ak

Güncelleme 2 - Kırıkkale'de Çok Sayıda Öğrenci Tuz Ruhundan Etkilendi

31.10.2017 - 16:43, Güncelleme: 31.10.2017 - 16:43
 

Güncelleme 2 - Kırıkkale'de Çok Sayıda Öğrenci Tuz Ruhundan Etkilendi

Kokudan etkilenen ve hastaneye kaldırılan 149 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildiVALİLİK AÇIKLAMASI EKLENDİ

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir ortaokulda, tuz ruhu kokusundan etkilenen 149 öğrenci hastaneye kaldırıldı.İddiaya göre, Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu'nda delinen tuz ruhu bidonu, okulun görevlisi tarafından bahçeye çıkarıldı. Burada bir ağacın dibine dökülen tuz ruhundan çıkan kokudan çok sayıda öğrenci olumsuz etkilendi.Öğrencilerin rahatsızlanması üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve ambulans sevk edildi. Okuldaki 149 öğrenci, ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, bazılarına da olay yerinde müdahale edildi. Olayın ardından okula gelerek incelemelerde bulunan Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir tuz ruhu bidonunun delindiğini ve hizmetlinin de bidonun içindeki kimyasalı ağacın dibine döktüğünü söyledi.O kokunun rüzgarla okulun içerisine yayıldığını ve bunun üzerine yetkililerin çocukları dışarı çıkardığını anlatan Çetin, "Bazı öğrenciler etkinlediğini ifade edince sağlık ekipleri gelmiş. Herhangi bir patlama yok. Hizmetli bidonu alsa, uzak bir yere dökse bir sıkıntı olmayacak." dedi.Olayla ilgili Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ilk bulgulara göre Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu'nun temizlik deposunda bulunan kimyevi temizlik malzemeleriyle etkileşim kaynaklı olduğu değerlendirilen nefes darlığı ve boğazda yanma şikayetleriyle kentteki 3 hastanede 149 öğrencinin müşahede altına alındığı bildirildi.Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edilen açıklamada, olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığı aktarıldı.
Kokudan etkilenen ve hastaneye kaldırılan 149 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildiVALİLİK AÇIKLAMASI EKLENDİ

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir ortaokulda, tuz ruhu kokusundan etkilenen 149 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

İddiaya göre, Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu'nda delinen tuz ruhu bidonu, okulun görevlisi tarafından bahçeye çıkarıldı. Burada bir ağacın dibine dökülen tuz ruhundan çıkan kokudan çok sayıda öğrenci olumsuz etkilendi.

Öğrencilerin rahatsızlanması üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve ambulans sevk edildi. Okuldaki 149 öğrenci, ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, bazılarına da olay yerinde müdahale edildi.

Olayın ardından okula gelerek incelemelerde bulunan Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir tuz ruhu bidonunun delindiğini ve hizmetlinin de bidonun içindeki kimyasalı ağacın dibine döktüğünü söyledi.

O kokunun rüzgarla okulun içerisine yayıldığını ve bunun üzerine yetkililerin çocukları dışarı çıkardığını anlatan Çetin, "Bazı öğrenciler etkinlediğini ifade edince sağlık ekipleri gelmiş. Herhangi bir patlama yok. Hizmetli bidonu alsa, uzak bir yere dökse bir sıkıntı olmayacak." dedi.

Olayla ilgili Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ilk bulgulara göre Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu'nun temizlik deposunda bulunan kimyevi temizlik malzemeleriyle etkileşim kaynaklı olduğu değerlendirilen nefes darlığı ve boğazda yanma şikayetleriyle kentteki 3 hastanede 149 öğrencinin müşahede altına alındığı bildirildi.

Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edilen açıklamada, olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığı aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.