pendik escort bayan
ak

Güncelleme 2- Fetö'nün Darbe Girişimi

28.07.2016 - 17:33, Güncelleme: 28.07.2016 - 17:33
 

Güncelleme 2- Fetö'nün Darbe Girişimi

Darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürbüz ve üniversitenin genel sekreter yardımcısı Gündoğdu'nun yanı sıra 7 kişi gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ

ÇANKIRI (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş'ın da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Rektör Prof. Dr. Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Gürbüz ile bazı akademisyen ve idari personelin evinde polis ekiplerince arama yapıldı. Ekipler, zanlıların evlerinin ardından üniversitedeki odalarında da arama gerçekleştirdi.Aramanın ardından Rektör Prof. Dr. Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürbüz, eski Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Beşirli, Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Çakır, eski İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akça, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Reha Yılmaz, üniversitenin genel sekreter yardımcısı Fahri Gündoğdu ile idari personel Mehmet Kara, Savaş Başkara ve Recep Şenel gözaltına alındı. Zanlıların odalarındaki bilgisayar ve evraka da el konuldu. Öte yandan Yükseköğretim Kurulu tarafından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Aydınlı vekaleten Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğüne atandı.
Darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürbüz ve üniversitenin genel sekreter yardımcısı Gündoğdu'nun yanı sıra 7 kişi gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ

ÇANKIRI (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş'ın da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Rektör Prof. Dr. Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Gürbüz ile bazı akademisyen ve idari personelin evinde polis ekiplerince arama yapıldı. Ekipler, zanlıların evlerinin ardından üniversitedeki odalarında da arama gerçekleştirdi.

Aramanın ardından Rektör Prof. Dr. Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürbüz, eski Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Beşirli, Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Çakır, eski İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akça, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Reha Yılmaz, üniversitenin genel sekreter yardımcısı Fahri Gündoğdu ile idari personel Mehmet Kara, Savaş Başkara ve Recep Şenel gözaltına alındı.

Zanlıların odalarındaki bilgisayar ve evraka da el konuldu.

Öte yandan Yükseköğretim Kurulu tarafından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Aydınlı vekaleten Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğüne atandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.