pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gümrük Genel Tebliği'nde Değişiklik

Spor 27.11.2018 - 09:13, Güncelleme: 27.11.2018 - 09:13
 

Gümrük Genel Tebliği'nde Değişiklik

Bazı eşyaların serbest dolaşıma giriş işlemlerinin yapılabileceği gümrük müdürlükleri arasına İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğü de eklendi

ANKARA (AA) - Bazı eşyaların serbest dolaşıma giriş işlemlerinin yapılabileceği yerler arasına İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğü de dahil edildi.Ticaret Bakanlığının "Gümrük Genel Tebli̇ği̇'nde Deği̇şi̇kli̇k Yapılmasına Dair Tebli̇ğleri" Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girdi.Buna göre, AB menşeli olmayan ve tıpta, cerrahide, diş hekimliğinde, veterinerlikte kullanılan mobilyaların serbest dolaşıma giriş işlemleri, belirtilen gümrük müdürlüklerine ilave olarak İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğünden de gerçekleştirilebilecek.Bakanlığın bugün yayımlanan diğer tebliğleriyle İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğü, ithali yasak oyun alet ve makineleri, pil ve akümülatörler, telsiz ve telekomünikasyon terminal ekipmanları ile bazı tekstil eşyalarının serbest dolaşıma giriş işlemleri konusunda da yetkilendirildi.
Bazı eşyaların serbest dolaşıma giriş işlemlerinin yapılabileceği gümrük müdürlükleri arasına İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğü de eklendi

ANKARA (AA) - Bazı eşyaların serbest dolaşıma giriş işlemlerinin yapılabileceği yerler arasına İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğü de dahil edildi.

Ticaret Bakanlığının "Gümrük Genel Tebli̇ği̇'nde Deği̇şi̇kli̇k Yapılmasına Dair Tebli̇ğleri" Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girdi.

Buna göre, AB menşeli olmayan ve tıpta, cerrahide, diş hekimliğinde, veterinerlikte kullanılan mobilyaların serbest dolaşıma giriş işlemleri, belirtilen gümrük müdürlüklerine ilave olarak İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğünden de gerçekleştirilebilecek.

Bakanlığın bugün yayımlanan diğer tebliğleriyle İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğü, ithali yasak oyun alet ve makineleri, pil ve akümülatörler, telsiz ve telekomünikasyon terminal ekipmanları ile bazı tekstil eşyalarının serbest dolaşıma giriş işlemleri konusunda da yetkilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.