pendik escort bayan
ak

Gülser Vacid Kuruluşları hizmet ağını genişletmeye devam ediyor

16.10.2015 - 00:20, Güncelleme: 16.10.2015 - 00:20
 

Gülser Vacid Kuruluşları hizmet ağını genişletmeye devam ediyor

Sivas’a yatırım yapan iş kadını Gülser Vacid hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Sivas’a yatırım yapan iş kadını Gülser Vacid hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. İşte Gülser Vacid Kuruluşları;Loft Butik Otel : İstasyon Caddesi. Hasanlı Sokak No:26 Deniz Bank arkasında hizmet veren Loft Butik Otel günü birlik ve süreli konaklama imkanı sunuyor. Gayet nezih, kaliteli hizmet, güler yüzlü personeli ile keyifli ve dinlendirici bir konaklama için Loft Butik Otel eviniz kadar rahat. Üstelik fiyatlar çok uygun.Kule Emlak : Pulur Mahallesi. Şeh Baki Kaya Sokak. Kule Evler D Blok No: 46’da Hizmet veren Kule emlak her türlü kiralık satlık ev,arsa, iş yeri, büro, arsa ve tarla gibi gayrimenkul ihtiyacınıza cevap veriyor.Saraylı Bayan Kuaförü : Pulur Mahallesi. Ahi Emir Caddesi. Kalender Apartmanı No:1 Kongre Lisesi yanında hizmet veren Saraylı Bayan kuaförü alanında uzman personeli, kaliteli ürün ve uygun fiyatıyla Sivaslı bayanların gözdesi.Sigorta Shop : Pulur Mahallesi. Şeh Baki Kaya Sokak. Kule Evler D Blok No: 46’da hizmet veren Sigorta Shop Araç, Ev, Tarım Sigortası, Mesleki sorumluluk sigortası, Kasko ve tüm sigorta hizmetleri için 24 anlaşmalı Sigorta firmasından en uygun teklifi size sunuyor.Ege Palas Residance : Pulur Mahallesi. Ahi Emir Caddesi. Kalender Apartmanı No:1 Kongre Lisesi yanında hizmet veren Ege Palas Residance Kız öğrencilere konaklama hizmeti veriyor. Ayrıca eğitim dönemleri dışında günübirlik konaklama hizmeti de sunan Ege Palas Residance kaliteli hizmeti uygun fiyata müşterilerine sunuyor.Aspendos Pansiyon : Demircilerardı Mahallesi.23.Sokak. Kantarlar Apartmanı No:26’da hizmet veren Aspendos Pansiyon Kız Öğrencilere konaklama imkanı sunuyor.
Sivas’a yatırım yapan iş kadını Gülser Vacid hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Sivas’a yatırım yapan iş kadını Gülser Vacid hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

 

İşte Gülser Vacid Kuruluşları;

Loft Butik Otel : İstasyon Caddesi. Hasanlı Sokak No:26 Deniz Bank arkasında hizmet veren Loft Butik Otel günü birlik ve süreli konaklama imkanı sunuyor. Gayet nezih, kaliteli hizmet, güler yüzlü personeli ile keyifli ve dinlendirici bir konaklama için Loft Butik Otel eviniz kadar rahat. Üstelik fiyatlar çok uygun.

Kule Emlak : Pulur Mahallesi. Şeh Baki Kaya Sokak. Kule Evler D Blok No: 46’da Hizmet veren Kule emlak her türlü kiralık satlık ev,arsa, iş yeri, büro, arsa ve tarla gibi gayrimenkul ihtiyacınıza cevap veriyor.

Saraylı Bayan Kuaförü : Pulur Mahallesi. Ahi Emir Caddesi. Kalender Apartmanı No:1 Kongre Lisesi yanında hizmet veren Saraylı Bayan kuaförü alanında uzman personeli, kaliteli ürün ve uygun fiyatıyla Sivaslı bayanların gözdesi.

Sigorta Shop : Pulur Mahallesi. Şeh Baki Kaya Sokak. Kule Evler D Blok No: 46’da hizmet veren Sigorta Shop Araç, Ev, Tarım Sigortası, Mesleki sorumluluk sigortası, Kasko ve tüm sigorta hizmetleri için 24 anlaşmalı Sigorta firmasından en uygun teklifi size sunuyor.

Ege Palas Residance : Pulur Mahallesi. Ahi Emir Caddesi. Kalender Apartmanı No:1 Kongre Lisesi yanında hizmet veren Ege Palas Residance Kız öğrencilere konaklama hizmeti veriyor. Ayrıca eğitim dönemleri dışında günübirlik konaklama hizmeti de sunan Ege Palas Residance kaliteli hizmeti uygun fiyata müşterilerine sunuyor.

Aspendos Pansiyon : Demircilerardı Mahallesi.23.Sokak. Kantarlar Apartmanı No:26’da hizmet veren Aspendos Pansiyon Kız Öğrencilere konaklama imkanı sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.