pendik escort bayan
ak

Gülşehir'de Karne Heyecanı

14.06.2019 - 13:38, Güncelleme: 14.06.2019 - 13:38
 

Gülşehir'de Karne Heyecanı

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Sevim Erdoğan Öz İlkokulunda düzenlenen törende, öğrenciler...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Sevim Erdoğan Öz İlkokulunda düzenlenen törende, öğrenciler karnelerini Kaymakam Vekili Talat Tabur’dan aldı.Hafta başında ilçedeki görevine başlayan Tabur, tören için geldiği okulda sınıfları gezerek öğrencileri tebrik etti.Öğretmen ve velilerle sohbet eden Tabur, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında çeşitli tavsiyelerde bulundu.Yaz tatilini verimli geçirmek için kitap okumalarını ve bunu bir eğlence haline dönüştürmelerini tavsiye eden Tabur, notlarını inceleyerek öğrencilere karnelerini takdim etti.Okuldaki programa, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Kürşat Tıraş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ömer Yetkin, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan de katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Sevim Erdoğan Öz İlkokulunda düzenlenen törende, öğrenciler...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Sevim Erdoğan Öz İlkokulunda düzenlenen törende, öğrenciler karnelerini Kaymakam Vekili Talat Tabur’dan aldı.

Hafta başında ilçedeki görevine başlayan Tabur, tören için geldiği okulda sınıfları gezerek öğrencileri tebrik etti.

Öğretmen ve velilerle sohbet eden Tabur, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Yaz tatilini verimli geçirmek için kitap okumalarını ve bunu bir eğlence haline dönüştürmelerini tavsiye eden Tabur, notlarını inceleyerek öğrencilere karnelerini takdim etti.

Okuldaki programa, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Kürşat Tıraş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ömer Yetkin, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.