pendik escort bayan
ak

Gülşehir Yöneticilerine Thk'den Teşekkür

23.01.2018 - 12:28, Güncelleme: 23.01.2018 - 12:28
 

Gülşehir Yöneticilerine Thk'den Teşekkür

NEVŞEHİR (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Gülşehir Şubesi, kuruma desteklerinden dolayı Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin ve Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'a...

NEVŞEHİR (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Gülşehir Şubesi, kuruma desteklerinden dolayı Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin ve Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'a teşekkür plaketi verdi. THK Gülşehir Şubesi, kurumun Ramazan ve Kurban bayramlarındaki bağış toplama kampanyalarına verilen destek dolayısıyla Arapsun Konağı'nda düzenlenen törenle Gülşehir Kaymakamı Tekin ve Belediye Başkanı Arısoy'a plaket takdim etti. Tekin ve Arısoy törende plaketlerini THK İlçe Başkanı Yusuf Aytekin'in elinden aldı. Kaymakam Tekin, törende yaptığı konuşmada, THK'nin 1925 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulduğunu anımsatarak, kurumun kurulduğu günden bu güne kadar birçok başarılı çalışmalara imza attığını, desteklerinin süreceğini kaydetti.Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Gümüşsoy ile bazı mahalle muhtarları da katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Gülşehir Şubesi, kuruma desteklerinden dolayı Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin ve Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'a...

NEVŞEHİR (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Gülşehir Şubesi, kuruma desteklerinden dolayı Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin ve Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'a teşekkür plaketi verdi.

THK Gülşehir Şubesi, kurumun Ramazan ve Kurban bayramlarındaki bağış toplama kampanyalarına verilen destek dolayısıyla Arapsun Konağı'nda düzenlenen törenle Gülşehir Kaymakamı Tekin ve Belediye Başkanı Arısoy'a plaket takdim etti.

Tekin ve Arısoy törende plaketlerini THK İlçe Başkanı Yusuf Aytekin'in elinden aldı.

Kaymakam Tekin, törende yaptığı konuşmada, THK'nin 1925 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulduğunu anımsatarak, kurumun kurulduğu günden bu güne kadar birçok başarılı çalışmalara imza attığını, desteklerinin süreceğini kaydetti.

Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Gümüşsoy ile bazı mahalle muhtarları da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.