pendik escort bayan
ak

Gülhan Altınok Şehit Yakınlarıyla Buluştu

24.03.2017 - 21:58, Güncelleme: 24.03.2017 - 21:58
 

Gülhan Altınok Şehit Yakınlarıyla Buluştu

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, şehit çocukları ve aileleriyle bir araya geldi. Emniyet Genel Müdürü Selami...

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, şehit çocukları ve aileleriyle bir araya geldi. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığınca düzenlenen programda şehit çocukları ve yakınlarıyla buluştu.Şehit yakınlarının mağdur olmasına izin vermeyeceklerini belirten Altınok, "Şehitler verdiniz, canınızdan bir parçayı kaybettiniz fakat biz biliyoruz ki ayeti kerime de buyrulduğu gibi 'Allah sabredenlerle beraberdir.' Sabredeceğiz çünkü bu vatanı yaşatmak için kahramanlar can veriyor ve can vermektedir." diye konuştu.Vatanın şehitlerin kutlu bir emaneti olduğunu dile getiren Altınok, "Bize düşen görev, emanet olarak bıraktığı vatanı, istiklali, ezanı ve bayrağı milletimizin hak ve hukukunu her zaman korumaktır." ifadelerini kullandı. Etkinlikte şehit çocuklarına tiyatro ve dans gösterileri sunuldu.Programın sonunda Gülhan Altınok'a, bir şehit çocuğu yaptığı resim ile çiçek hediye etti.
ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, şehit çocukları ve aileleriyle bir araya geldi. Emniyet Genel Müdürü Selami...

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, şehit çocukları ve aileleriyle bir araya geldi.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığınca düzenlenen programda şehit çocukları ve yakınlarıyla buluştu.

Şehit yakınlarının mağdur olmasına izin vermeyeceklerini belirten Altınok, "Şehitler verdiniz, canınızdan bir parçayı kaybettiniz fakat biz biliyoruz ki ayeti kerime de buyrulduğu gibi 'Allah sabredenlerle beraberdir.' Sabredeceğiz çünkü bu vatanı yaşatmak için kahramanlar can veriyor ve can vermektedir." diye konuştu.

Vatanın şehitlerin kutlu bir emaneti olduğunu dile getiren Altınok, "Bize düşen görev, emanet olarak bıraktığı vatanı, istiklali, ezanı ve bayrağı milletimizin hak ve hukukunu her zaman korumaktır." ifadelerini kullandı.

Etkinlikte şehit çocuklarına tiyatro ve dans gösterileri sunuldu.

Programın sonunda Gülhan Altınok'a, bir şehit çocuğu yaptığı resim ile çiçek hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.