pendik escort bayan
ak

'Güle Oynaya Camiye Gel'

04.06.2017 - 14:03, Güncelleme: 04.06.2017 - 14:03
 

'Güle Oynaya Camiye Gel'

Selçuklu Belediyesi, 40 gün boyunca camiye gelen çocuklara bisiklet hediye edecek

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesi kapsamında 40 gün boyunca sabah namazına gelen çocuklara bisiklet hediye edecek.Uygulamaya başlanan projede, 6-14 yaş aralığındaki çocukların camiye gelmesi, camiyi tanıyıp, sevmelerine katkı sağlanması hedefleniyor.Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye olarak çocuk ve gençlerle ilgili her türlü projeye destek verdiklerini söyledi.Projenin temel amacının caminin küçük yaştaki çocuklara öğretilmesi ve sevdirilmesi olduğunu ifade eden Altay, "Projeyi cazip hale getirmek ve çocuklarımızın camiye ilgisini çekmek amacıyla onların seveceği bir hediye olan bisiklet ile çocuklarımızı teşvik etmek ve ödüllendirmek istedik. Çünkü sabahleyin erken saatte kalkıp namaza gelmek büyük bir fedakarlık istiyor. Bu özveriyi gösteren çocuklarımızın ödüllendirilmesi bizim için büyük bir mutluluk olacak." dedi."Güle Oynaya Camiye Gel" projesine Selçuklu'da ikamet eden 6-14 yaş kız ve erkek çocukları katılabilecek.Projeye ön kayıt başvuruları 9 Haziran'a kadar "bununadiask.com" adresinden yapılabilecek. 19 Haziran-13 Ağustos tarihlerinde 40 defa sabah namazına camiye gelen çocuklar bisiklet ile ödüllendirilecek.
Selçuklu Belediyesi, 40 gün boyunca camiye gelen çocuklara bisiklet hediye edecek

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesi kapsamında 40 gün boyunca sabah namazına gelen çocuklara bisiklet hediye edecek.

Uygulamaya başlanan projede, 6-14 yaş aralığındaki çocukların camiye gelmesi, camiyi tanıyıp, sevmelerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye olarak çocuk ve gençlerle ilgili her türlü projeye destek verdiklerini söyledi.

Projenin temel amacının caminin küçük yaştaki çocuklara öğretilmesi ve sevdirilmesi olduğunu ifade eden Altay, "Projeyi cazip hale getirmek ve çocuklarımızın camiye ilgisini çekmek amacıyla onların seveceği bir hediye olan bisiklet ile çocuklarımızı teşvik etmek ve ödüllendirmek istedik. Çünkü sabahleyin erken saatte kalkıp namaza gelmek büyük bir fedakarlık istiyor. Bu özveriyi gösteren çocuklarımızın ödüllendirilmesi bizim için büyük bir mutluluk olacak." dedi.

"Güle Oynaya Camiye Gel" projesine Selçuklu'da ikamet eden 6-14 yaş kız ve erkek çocukları katılabilecek.

Projeye ön kayıt başvuruları 9 Haziran'a kadar "bununadiask.com" adresinden yapılabilecek.

19 Haziran-13 Ağustos tarihlerinde 40 defa sabah namazına camiye gelen çocuklar bisiklet ile ödüllendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.