pendik escort bayan
ak

"Gücümüzü Herkese Göstereceğiz"

29.08.2017 - 15:13, Güncelleme: 29.08.2017 - 15:13
 

"Gücümüzü Herkese Göstereceğiz"

- Eskişehir Basket'in ABD'li oyuncusu Duncan: "Gerçekten güçlü bir kadroya sahip olduğumuza inanıyorum. Sezon başlayınca gücümüzü herkese göstereceğiz"

ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket'in ABD'li oyuncusu Josh Duncan, güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Sezon başlayınca gücümüzü herkese göstereceğiz." dedi.Duncan, Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerine değinerek, kampın Antalya'daki birinci etabının oldukça verimli geçtiğini kaydetti.Yapılan transferlerle kadronun güçlendiğini anlatan Duncan, "Geçen sezon Süper Lig'e yükselmek mükemmel bir duyguydu. Bunu başardığımız için arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bu sezon kadroda değişimler oldu. Gerçekten güçlü bir kadroya sahip olduğumuza inanıyorum. Sezon başlayınca gücümüzü herkese göstereceğiz. Her şey daha iyi olacak." diye konuştu.Duncan, taraftar desteğiyle neler yapabileceklerini geçen sezon gösterdiklerini aktararak, "Geçen sezon evimizde sadece iki maçta kaybettik. O coşkuyu arkamızda hissetmek öz güvenimizin artmasını sağlıyor. Bu sezon da desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum. Eskişehirli basketbolseverlere birbirinden güzel maçlar izleteceğiz. Onlar arkamızda olsun." ifadelerini kullandı.
- Eskişehir Basket'in ABD'li oyuncusu Duncan: "Gerçekten güçlü bir kadroya sahip olduğumuza inanıyorum. Sezon başlayınca gücümüzü herkese göstereceğiz"


ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket'in ABD'li oyuncusu Josh Duncan, güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Sezon başlayınca gücümüzü herkese göstereceğiz." dedi.

Duncan, Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerine değinerek, kampın Antalya'daki birinci etabının oldukça verimli geçtiğini kaydetti.

Yapılan transferlerle kadronun güçlendiğini anlatan Duncan, "Geçen sezon Süper Lig'e yükselmek mükemmel bir duyguydu. Bunu başardığımız için arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bu sezon kadroda değişimler oldu. Gerçekten güçlü bir kadroya sahip olduğumuza inanıyorum. Sezon başlayınca gücümüzü herkese göstereceğiz. Her şey daha iyi olacak." diye konuştu.

Duncan, taraftar desteğiyle neler yapabileceklerini geçen sezon gösterdiklerini aktararak, "Geçen sezon evimizde sadece iki maçta kaybettik. O coşkuyu arkamızda hissetmek öz güvenimizin artmasını sağlıyor. Bu sezon da desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum. Eskişehirli basketbolseverlere birbirinden güzel maçlar izleteceğiz. Onlar arkamızda olsun." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.