pendik escort bayan
ak

Gsma Mobil Dünya Kongresi Kapılarını Açtı

Spor 26.02.2018 - 10:43, Güncelleme: 26.02.2018 - 10:43
 

Gsma Mobil Dünya Kongresi Kapılarını Açtı

Dünyanın ne büyük teknoloji fuarlarından kabul edilen GSMA Mobil Dünya Kongresi-Mobile World Congress İspanya’nın Barcelona kentinde başladı

BARCELONA (AA) - Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olarak kabul edilen GSMA Mobil Dünya Kongresi-Mobile World Congress (MWC 2018) İspanya’nın Barcelona kentinde başladı.Her sene Barcelona’da düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi (MWC 2018) bugün kapılarını açtı. Verilen bilgiye göre fuarda 208 ülkeyi temsilen 108 bin katılımcı, 6 bin 100 şirket CEO’su, 320 konuşmacı, 3 bin 500 basın mensubu, 2 bin 300’ün üzerinde katılımcı şirket bulunuyor.En son teknolojilerin tüketici ile buluştuğu fuar kapsamında, dünyanın önde gelen şirketleri son teknoloji ve son ürünlerini tüketiciler ile buluştururken tüm dünyadan yoğun ilgi görüyor.Şirketlerin akıllı telefon, 5G, giyilebilir teknolojiler ve artırılmış gerçeklik başta olmak üzere çoğu alanda son yeniliklerini tüketiciye sunacağı fuara Türkiye’den de çok sayıda şirket katılıyor.Operatörler başta olmak üzere, yerli akıllı telefon markası Vestel’in yeni akıllı telefonunu tanıtması beklenen fuarda Türk teknoloji sektöründeki gelişmeler dünya basını ile paylaşılacak. Turkcell ve Türk Telekom da fuar kapsamında yeni servis ve ürünlerini tanıtacak.Yeni nesil mobil iletişim teknoloji 5G, MWC 2018'in en önemli gündem maddelerinden biri olacak. 2019 yılında kullanılacak frekanslarının belirlenmesiyle mobil iletişim operatörlerinin hazırlıklarını hızlandırması beklenen 5G konusunda, gelinen son nokta da yine Barcelona'da paylaşılacak. 5G konusunda yerli şirketler de MWC 2018'deki yerini alırken, Türk Telekom iştirakı Argela, Türk mühendislerle geliştirdiği yeni nesil altyapı teknolojilerini Barcelona'da kamuoyuna sunacak.Başta cep telefonları olmak üzere, 5G, giyilebilir teknoloji, nesnelerin interneti, yapay zeka ve otonom otomobillerin damga vurması beklenen fuar 1 Mart'ta sona erecek.
Dünyanın ne büyük teknoloji fuarlarından kabul edilen GSMA Mobil Dünya Kongresi-Mobile World Congress İspanya’nın Barcelona kentinde başladı

BARCELONA (AA) - Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olarak kabul edilen GSMA Mobil Dünya Kongresi-Mobile World Congress (MWC 2018) İspanya’nın Barcelona kentinde başladı.

Her sene Barcelona’da düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi (MWC 2018) bugün kapılarını açtı. Verilen bilgiye göre fuarda 208 ülkeyi temsilen 108 bin katılımcı, 6 bin 100 şirket CEO’su, 320 konuşmacı, 3 bin 500 basın mensubu, 2 bin 300’ün üzerinde katılımcı şirket bulunuyor.

En son teknolojilerin tüketici ile buluştuğu fuar kapsamında, dünyanın önde gelen şirketleri son teknoloji ve son ürünlerini tüketiciler ile buluştururken tüm dünyadan yoğun ilgi görüyor.

Şirketlerin akıllı telefon, 5G, giyilebilir teknolojiler ve artırılmış gerçeklik başta olmak üzere çoğu alanda son yeniliklerini tüketiciye sunacağı fuara Türkiye’den de çok sayıda şirket katılıyor.

Operatörler başta olmak üzere, yerli akıllı telefon markası Vestel’in yeni akıllı telefonunu tanıtması beklenen fuarda Türk teknoloji sektöründeki gelişmeler dünya basını ile paylaşılacak. Turkcell ve Türk Telekom da fuar kapsamında yeni servis ve ürünlerini tanıtacak.

Yeni nesil mobil iletişim teknoloji 5G, MWC 2018'in en önemli gündem maddelerinden biri olacak. 2019 yılında kullanılacak frekanslarının belirlenmesiyle mobil iletişim operatörlerinin hazırlıklarını hızlandırması beklenen 5G konusunda, gelinen son nokta da yine Barcelona'da paylaşılacak.

5G konusunda yerli şirketler de MWC 2018'deki yerini alırken, Türk Telekom iştirakı Argela, Türk mühendislerle geliştirdiği yeni nesil altyapı teknolojilerini Barcelona'da kamuoyuna sunacak.

Başta cep telefonları olmak üzere, 5G, giyilebilir teknoloji, nesnelerin interneti, yapay zeka ve otonom otomobillerin damga vurması beklenen fuar 1 Mart'ta sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.