pendik escort bayan
ak

Göztepe Pes Etmedi

11.05.2019 - 21:13, Güncelleme: 11.05.2019 - 21:13
 

Göztepe Pes Etmedi

- Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Göztepe, 3 kez yenik duruma düştüğü müsabakada Demir Grup Sivasspor'la 3-3 berabere kaldı

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Göztepe, 3 kez yenik duruma düştüğü müsabakada Demir Grup Sivasspor'la 3-3 berabere kaldı.Bornova Stadı'nda henüz 8. dakikada Emre Kılınç'ın golüyle geriye düşen Göztepe, 2 dakika sonra Deniz Kadah'la beraberliği yakaladı. Berkan Emir'in kendi kalesine attığı golle tekrar 2-1 öne geçen Demir Grup Sivasspor, ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı. İkinci devrede Cameron Jerome'la tekrar eşitliği sağlayan sarı-kırmızılı ekip karşısında Demir Grup Sivasspor 80. dakikada Muhammet Demir'in golüyle 3-2 öne geçti. Göztepe bu golden 2 dakika sonra Ngando ile tekrar eşitliği yakaladı.Müsabaka 3-3 beraberlikle tamamlandı.- Göztepe 34 puana yükseldiBu sonuçla puanını 34'e yükselten Göztepe, düşme hattındaki takımlardan Bursaspor'un 1, maç eksiği bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2 puan önünde yer aldı. Sarı-kırmızılı ekip, son 2 haftada Bursaspor'la deplasmanda karşılaştıktan sonra MKE Ankaragücü'nü konuk edecek.32. haftayı 38 puanla kapatan Demir Grup Sivasspor düşme hattındaki Bursaspor'un 5 puan önünde yer aldı. Sivas temsilcisi, deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaştıktan sonra Galatasaray'ı ağırlayacak.- Deniz Kadah'ın 6. golüDemir Grup Sivasspor karşısında takımının ilk golüne imza atan Deniz Kadah bu sezon 6. golüne ulaştı. Deniz Kadah Medipol Başakşehir ve Antalyaspor maçının ardından Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında da gol sevinci yaşadı. Göztepe'nin 2. golünü atan Cameron Jerome 5. golüne imza attı. Sonradan girdiği müsabakada Göztepenin skoru 3-3'e taşımasını sağlayan Axel Ngando bu sezon ligde ilk golünü kaydetti.Demir Grup Sivasspor'un ilk golünü atan ve bu sezon 7. golüne ulaşan Emre Kılınç, ligde 7 maç sonra golle buluştu. Göztepe'de Ngando gibi oyuna sonradan dahil olup bir gol atan Muhammet Demir bu sezon 4. golünü kaydetti.- Wallace Reis cezalıGöztepe'de gördüğü ikinci sarı kartın takımını 10 kişi bırakan Wallace Reis, gelecek haftaki kritik Bursaspor maçında forma giyemeyecek.Sarı-kırmızılı ekipte Andre Poko, Andre Castro, Cameron Jerome, Kadu ve Serdar Gürler daha önce kırmızı kart görmüştü.
- Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Göztepe, 3 kez yenik duruma düştüğü müsabakada Demir Grup Sivasspor'la 3-3 berabere kaldı


İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Göztepe, 3 kez yenik duruma düştüğü müsabakada Demir Grup Sivasspor'la 3-3 berabere kaldı.

Bornova Stadı'nda henüz 8. dakikada Emre Kılınç'ın golüyle geriye düşen Göztepe, 2 dakika sonra Deniz Kadah'la beraberliği yakaladı. Berkan Emir'in kendi kalesine attığı golle tekrar 2-1 öne geçen Demir Grup Sivasspor, ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı. İkinci devrede Cameron Jerome'la tekrar eşitliği sağlayan sarı-kırmızılı ekip karşısında Demir Grup Sivasspor 80. dakikada Muhammet Demir'in golüyle 3-2 öne geçti. Göztepe bu golden 2 dakika sonra Ngando ile tekrar eşitliği yakaladı.

Müsabaka 3-3 beraberlikle tamamlandı.


- Göztepe 34 puana yükseldi


Bu sonuçla puanını 34'e yükselten Göztepe, düşme hattındaki takımlardan Bursaspor'un 1, maç eksiği bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2 puan önünde yer aldı. Sarı-kırmızılı ekip, son 2 haftada Bursaspor'la deplasmanda karşılaştıktan sonra MKE Ankaragücü'nü konuk edecek.

32. haftayı 38 puanla kapatan Demir Grup Sivasspor düşme hattındaki Bursaspor'un 5 puan önünde yer aldı. Sivas temsilcisi, deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaştıktan sonra Galatasaray'ı ağırlayacak.


- Deniz Kadah'ın 6. golü


Demir Grup Sivasspor karşısında takımının ilk golüne imza atan Deniz Kadah bu sezon 6. golüne ulaştı. Deniz Kadah Medipol Başakşehir ve Antalyaspor maçının ardından Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında da gol sevinci yaşadı. Göztepe'nin 2. golünü atan Cameron Jerome 5. golüne imza attı. Sonradan girdiği müsabakada Göztepenin skoru 3-3'e taşımasını sağlayan Axel Ngando bu sezon ligde ilk golünü kaydetti.

Demir Grup Sivasspor'un ilk golünü atan ve bu sezon 7. golüne ulaşan Emre Kılınç, ligde 7 maç sonra golle buluştu. Göztepe'de Ngando gibi oyuna sonradan dahil olup bir gol atan Muhammet Demir bu sezon 4. golünü kaydetti.


- Wallace Reis cezalı


Göztepe'de gördüğü ikinci sarı kartın takımını 10 kişi bırakan Wallace Reis, gelecek haftaki kritik Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı ekipte Andre Poko, Andre Castro, Cameron Jerome, Kadu ve Serdar Gürler daha önce kırmızı kart görmüştü.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.