pendik escort bayan
ak

Göztepe-eskişehirspor Maçının Tatil Edilmesi

24.10.2016 - 13:08, Güncelleme: 24.10.2016 - 13:08
 

Göztepe-eskişehirspor Maçının Tatil Edilmesi

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: - "Tünelde polis oyuncularımızı dövdü. Oradan da bir daha çıkamadık. Polisler hakkında suç duyurusunda bulunduk"- "Hakemin birçok pozisyonda hatası var"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, TFF 1. Lig'de konuk ekibin sahadan çekilmesi nedeniyle tatil edilen Göztepe-Eskişehirspor maçına ilişkin, "Tünelde polis oyuncularımızı dövdü. Oradan da bir daha çıkamadık. Polisler hakkında suç duyurusunda bulunduk." dedi. Halil Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Göztepe ile yaptıkları maçta talihsiz olayların yaşandığını kaydetti.Göztepe'nin maçlarını oynadığı Doğanlar Stadı'nın gerilimli karşılaşmaları kaldırabilecek kapasitede olmadığını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:"Taraftar sahaya girdi, tünelin üzerine çıktı. Biz güvenlik gerekçesiyle tünele girdik. Stadyumun yapısı bu tarz maçları kaldırabilecek yapıya sahip değil. Tünelde polis oyuncularımızı dövdü. Oradan da bir daha çıkamadık. Polisler hakkında suç duyurusunda bulunduk. Hakem hatasını tartışabiliriz. Hakemin birçok pozisyonda hatası var."
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: - "Tünelde polis oyuncularımızı dövdü. Oradan da bir daha çıkamadık. Polisler hakkında suç duyurusunda bulunduk"- "Hakemin birçok pozisyonda hatası var"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, TFF 1. Lig'de konuk ekibin sahadan çekilmesi nedeniyle tatil edilen Göztepe-Eskişehirspor maçına ilişkin, "Tünelde polis oyuncularımızı dövdü. Oradan da bir daha çıkamadık. Polisler hakkında suç duyurusunda bulunduk." dedi.

Halil Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Göztepe ile yaptıkları maçta talihsiz olayların yaşandığını kaydetti.

Göztepe'nin maçlarını oynadığı Doğanlar Stadı'nın gerilimli karşılaşmaları kaldırabilecek kapasitede olmadığını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Taraftar sahaya girdi, tünelin üzerine çıktı. Biz güvenlik gerekçesiyle tünele girdik. Stadyumun yapısı bu tarz maçları kaldırabilecek yapıya sahip değil. Tünelde polis oyuncularımızı dövdü. Oradan da bir daha çıkamadık. Polisler hakkında suç duyurusunda bulunduk. Hakem hatasını tartışabiliriz. Hakemin birçok pozisyonda hatası var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.