pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Göztepe 6 Hafta Sonra Kazandı

25.02.2018 - 18:53, Güncelleme: 25.02.2018 - 18:53
 

Göztepe 6 Hafta Sonra Kazandı

Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe, puanını 36'ya çıkardı- Demir Grup Sivasspor deplasmanda 6 maçtır kazanamıyor

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenerek 6 maç sonra sahadan galibiyetle ayrılan Göztepe, puanını 36'ya yükseltti.Demir Grup Sivasspor karşısında ilk yarıyı Demba Ba'nın güzel golüyle 1-0 önde tamamlayan Göztepe, ikinci yarıda üstünlüğünü korudu ve müsabakadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.Ligde 6 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekip puanını 36'ya çıkardı. İzmir temsilcisi 23. haftayı averajla Trabzonspor'un ardından 7. sırada tamamladı. En son Atiker Konyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup eden Göztepe daha sonra sırasıyla oynadığı Galatasaray (1-3), Fenerbahçe (1-2), Kayserispor (1-1), Trabzonspor (0-0), Osmanlıspor (3-3) ve Gençlerbirliği (0-3) maçlarında galibiyet alamamıştı.- Demba Ba'nın 2. golüAra transfer döneminde Göztepe'ye transfer olan Demba Ba, Osmanlıspor maçının ardından sarı-kırmızılı formayla 2. golüne imza attı. Senegalli golcü attığı tek golle takımının 3 puan kazanmasını sağladı.- Sivasspor deplasmanda yokİç sahada son 5 maçında mağlubiyeti olmayan Demir Grup Sivasspor, deplasmanda ise son 6 karşılaşmada galip gelemedi. Haftayı 34 puanla kapatan Sivas temsilcisi 6.'lıktan 8.'liğe gerilediSivasspor formasıyla son 2 maçta 3 golü bulunan Robinho, bu hafta fileleri havalandıramadı.
Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe, puanını 36'ya çıkardı- Demir Grup Sivasspor deplasmanda 6 maçtır kazanamıyor

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenerek 6 maç sonra sahadan galibiyetle ayrılan Göztepe, puanını 36'ya yükseltti.

Demir Grup Sivasspor karşısında ilk yarıyı Demba Ba'nın güzel golüyle 1-0 önde tamamlayan Göztepe, ikinci yarıda üstünlüğünü korudu ve müsabakadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Ligde 6 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekip puanını 36'ya çıkardı. İzmir temsilcisi 23. haftayı averajla Trabzonspor'un ardından 7. sırada tamamladı.

En son Atiker Konyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup eden Göztepe daha sonra sırasıyla oynadığı Galatasaray (1-3), Fenerbahçe (1-2), Kayserispor (1-1), Trabzonspor (0-0), Osmanlıspor (3-3) ve Gençlerbirliği (0-3) maçlarında galibiyet alamamıştı.


- Demba Ba'nın 2. golü


Ara transfer döneminde Göztepe'ye transfer olan Demba Ba, Osmanlıspor maçının ardından sarı-kırmızılı formayla 2. golüne imza attı. Senegalli golcü attığı tek golle takımının 3 puan kazanmasını sağladı.


- Sivasspor deplasmanda yok


İç sahada son 5 maçında mağlubiyeti olmayan Demir Grup Sivasspor, deplasmanda ise son 6 karşılaşmada galip gelemedi. Haftayı 34 puanla kapatan Sivas temsilcisi 6.'lıktan 8.'liğe geriledi

Sivasspor formasıyla son 2 maçta 3 golü bulunan Robinho, bu hafta fileleri havalandıramadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.