pendik escort bayan
ak

"Görmem İçin Sen Varsın Projesi"

11.07.2019 - 16:23, Güncelleme: 11.07.2019 - 16:23
 

"Görmem İçin Sen Varsın Projesi"

KIRIKKALE (AA) - Kuran kursu öğrencilerine "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" eğitimi verildi.Bahşılı ilçesinde eğitim alan öğrencilere "Görmem İçin...

KIRIKKALE (AA) - Kuran kursu öğrencilerine "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" eğitimi verildi.Bahşılı ilçesinde eğitim alan öğrencilere "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" koordinatörü görme engelli Bekir Akdeniz tarafından eğitim verildi.Akdeniz, burada yaptığı konuşmada, bu projedeki amacın engellilerin daha güzel bir hayat yaşaması için yapılması gerekenleri dile getirdiklerini söyledi.Bedende engel olmadığını engellerin zihinlerde olduğunu anlatan Akdeniz, "Aynı hayatı aynı yeri paylaştığımıza göre bize yardım edeceksiniz. Bu nasıl olacak, görme engelli sizi görmüyor, ne yapacaksınız sizi hissetmesi için ona dokunacaksınız. Kendinizi tanıtacaksınız. Bir görme engelliye bir şeyi tarif ederken onun parmağından tutup o nesneye yönlendirmelisiniz. Çocuklar bizim için büyük bir şanstır, geleceğimiz sizlersiniz." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Kuran kursu öğrencilerine "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" eğitimi verildi.Bahşılı ilçesinde eğitim alan öğrencilere "Görmem İçin...

KIRIKKALE (AA) - Kuran kursu öğrencilerine "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" eğitimi verildi.

Bahşılı ilçesinde eğitim alan öğrencilere "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" koordinatörü görme engelli Bekir Akdeniz tarafından eğitim verildi.

Akdeniz, burada yaptığı konuşmada, bu projedeki amacın engellilerin daha güzel bir hayat yaşaması için yapılması gerekenleri dile getirdiklerini söyledi.

Bedende engel olmadığını engellerin zihinlerde olduğunu anlatan Akdeniz, "Aynı hayatı aynı yeri paylaştığımıza göre bize yardım edeceksiniz. Bu nasıl olacak, görme engelli sizi görmüyor, ne yapacaksınız sizi hissetmesi için ona dokunacaksınız. Kendinizi tanıtacaksınız. Bir görme engelliye bir şeyi tarif ederken onun parmağından tutup o nesneye yönlendirmelisiniz. Çocuklar bizim için büyük bir şanstır, geleceğimiz sizlersiniz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.