pendik escort bayan
ak

Görme Engelliler Bozkır İlçesini Gezdi

10.09.2018 - 11:13, Güncelleme: 10.09.2018 - 11:13
 

Görme Engelliler Bozkır İlçesini Gezdi

KONYA (AA) - Görmeyenleri Koruma Derneği, üyeleri için Bozkır ilçesine tarihi ve kültürel bir gezi düzenledi. Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şube...

KONYA (AA) - Görmeyenleri Koruma Derneği, üyeleri için Bozkır ilçesine tarihi ve kültürel bir gezi düzenledi. Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şube Başkanı Veli Özağan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek üyeleri ve aileleriyle çıktıkları bu gezide Bozkır ilçesini tanıma fırsatı bulduklarını söyledi. Bozkır'ın köklü bir geçmişe sahip olduğunu vurgulayan Özağan, "Bozkır'da ilçenin tarihi mekanlarını gezdik ve ilçe hakkından bilgiler aldık. Üyelerimizle birlikte gerçekleştiğimiz gezimizde, üyelerimiz Bozkır'ın meşhur tahin üretiminin aşamalarını öğrenip yerinde tahininin tadına bakabildik. Dernek olarak bundan sonra da üyelerimize yeni mekanları yerinde göstermeye ve farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz. Gezi boyunca bizlere sınırsız hoşgörü gösteren ve misafirperlikleriyle bizleri büyüleyen Bozkırlılara teşekkür ediyoruz." diye konuştu. Geziye katılan 65 kişilik grup, ilçedeki bir tahin fabrikasını gezdikten sonra ikram edilen tahinin tadına baktı.
KONYA (AA) - Görmeyenleri Koruma Derneği, üyeleri için Bozkır ilçesine tarihi ve kültürel bir gezi düzenledi. Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şube...

KONYA (AA) - Görmeyenleri Koruma Derneği, üyeleri için Bozkır ilçesine tarihi ve kültürel bir gezi düzenledi.

Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şube Başkanı Veli Özağan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek üyeleri ve aileleriyle çıktıkları bu gezide Bozkır ilçesini tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.

Bozkır'ın köklü bir geçmişe sahip olduğunu vurgulayan Özağan, "Bozkır'da ilçenin tarihi mekanlarını gezdik ve ilçe hakkından bilgiler aldık. Üyelerimizle birlikte gerçekleştiğimiz gezimizde, üyelerimiz Bozkır'ın meşhur tahin üretiminin aşamalarını öğrenip yerinde tahininin tadına bakabildik. Dernek olarak bundan sonra da üyelerimize yeni mekanları yerinde göstermeye ve farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz. Gezi boyunca bizlere sınırsız hoşgörü gösteren ve misafirperlikleriyle bizleri büyüleyen Bozkırlılara teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Geziye katılan 65 kişilik grup, ilçedeki bir tahin fabrikasını gezdikten sonra ikram edilen tahinin tadına baktı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.